Росен Плевнелиев се възмути от нападението над Ахмед Доган

  • 19 януари 2013 16:21

  • 1670
  • 2
Росен Плевнелиев се възмути от нападението над Ахмед Доган
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното остро осъжда всякакви опити за посегателство върху живота и здравето на българските граждани, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Държавният глава изразява твърдата си увереност, че ще бъдат установени в бърз порядък обстоятелствата, довели до опита за посегателство срещу председателя на Движението за права и свободи Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от по време на Осмата годишна конференция на партията. Подобен акт е недопустим в една демократична държава, категоричен е президентът и призовава за бързо разследване от страна на компетентните институции.

Българското общество е традиционно известно със своята толерантност, с взаимното приемане и с уважение между различните етноси и религии. Затова от името на всички българи изразявам възмущение от този неприемлив акт на насилие, подчертава Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

В телефонен разговор с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от държавният глава се е информирал за здравословното му състояние. Президентът е осъдил нападението върху лидера на ДПС и е изразил убеждението си, че обстоятелствата около него ще бъдат изяснени възможно най-скоро. Президентът е пожелал на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от бързо възстановяване от тежкия инцидент и от преживения шок.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1670 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.19 | 19:21

2
А ти кой си?
Мистър Б.

2013.07.19 | 19:21

1
Този английския актьор ли беше,този комика?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини