Румен Петков: Нападението на Доган е терористичен акт

  • 19 януари 2013 13:50

  • 2130
  • 8
Румен Петков: Нападението на Доган е терористичен акт
©

Нападението срещу лидера на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е изключително тежък, неприятен инцидент, който по същество е терористичен акт, втори в най-новата ни история след убийството на Андрей Луканов. Това коментира бившият вътрешен министър по време на тройната коалиция с мандата на ДПС, а сега депутат БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По-рано днес млад мъж насочи пистолет срещу лидера на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, докато представяше отчетния си доклад пред Осмата национална конференция. Делегати на форума обезвредиха нападателя, а по-късно служители на НСО го отведоха в столичната полиция. Установена е самоличността му - Октай Енимехмедов от Бургаско, у когото са открити газов пистолет и два ножа. След медицински преглед е установено, че Доган е в добро здравословно състояние.

Това е сцена, която поставя България в много тежък план пред собствените си граждани и зад граница, смята Петков."Това е резултат от тази политика на насаждане на омраза, която през последните три години и половина води българското правителство, на насаждането на разделителни черти, на ескалиране на напрежение и омраза между хора и общности. Това е естествено продължение точно на тази политика", каза Петков.

Специалните служби трябва да направят много бърз анализ как се е стигнало до този пробив, защото пробивите станаха много в системата на национална сигурност, посочи Петков. Този бърз анализ трябва да бъде представен на обществото и трябва да бъдат взети съответните мерки, както разбира се на първо място за живота и сигурността на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, така и въобще за живота и сигурността на всички български граждани, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

2130 8

Коментари 8

Добави коментар
ами

2013.01.20 | 16:05

8
За какъв междуетнически конфликт става дума след като турчин е нападнал турчин?

2013.01.20 | 16:05

7
Тази червена мутра не разбра ли, че това е народната любов към политиците които скачат по главите на народа 23 години.
ЯСЕН

2013.01.20 | 16:05

6
БОКЛУК, БОКЛУКА ОПЛАКВА!! НЕ ВИДЯ ЛИ БЕ ЦЪРВУЛ ,ЧЕ ТОЗИ НАРКОМАН Е АБСОЛЮТЕН ПРОСТАК ОТНОСНО НАПАДЕНИЕТО. АКО БЕШЕ БРАТ МУ ЩЕШЕ ДА ГО ИЗИГРАЕ ПЕРФЕКТНО!!

2013.01.20 | 16:05

5
"ТЕАТЪРЪТ" НЯМА КАК ДА Е ИНСЦЕНИРАН САМО ОТ ДПС БЕЗ УЧАСТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ПОНЕЖЕ ОХРАНАТА Е НАЗНАЧЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА И ДПС САМА НЕ МОЖЕ ДА Й ПОВЛИЯЕ ЗА ДА ДОПУСНЕ "АТЕНТАТОРА" ДО ДОГАН ! ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ТУРЧИН СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ В ТОПКИТЕ И ДА ГО ОСТАВИ ИНВАЛИД ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ДЕТО ИЗПЪЛНЯВАШЕ ПОРЪЧКИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И ОРГАНИЗИРА НЯКОЛКО АТЕНТАТА С ЦЕЛ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ ИСКАМЕ АВТОНОМИЯ И ТАКА БЪЛГАРИЯ ОПРАВДА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС И В НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ НИ СПУКВАХА ОТ БОЙ ДОКАТО НЕ СИ ИЗБЕРЕМ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА !
noone

2013.01.20 | 16:04

4
Абе Румене,всичко е постановка на вас и на Доган,спри да кудкудякаш!Как така точно когато трябваше да сдаде властта щото никой не го иска вече,някой ще тръгне да го убива с малокалибрен газов пистолет?На БСП още и е необходим за да си въртите мръсните игрички!

2013.01.19 | 17:31

3
А да пикаеш в шадравана какъв акт е?

2013.01.19 | 17:31

2
И най-важното, за какво бяха ножовете? Да транжира после Даган ли? Хахаха, голям цирк.

2013.01.19 | 17:31

1
ДОГАН си свърши работата ,сложи си милиончетата в джоба и може да се оттегли ! Доган се оказа по-голям българин и от най-големия българин ! Доган беше и е маша в ръцете на българите ! По заповед на държавна сигурност ,Доган с кодово име Сава организира няколко атентата с цел да се създаде впечатление ,че турците искат автономия ,и така да бъде оправдан следващият ход на държавата - а имнно ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС !!! Атентаторите бяха заловени и осъдени на смърт ,но провокаторът им Доган не беше осъден понеже вършеше услуга на ДС /държавна сигурност/ ! Той е най-големият туркомразец в България и жалко ,че нито един турчин не се сети да го НАЕ.БЕ и да отмъсти от името на всички турци живеещи в България ! "ТЕАТЪРЪТ" НЯМА КАК ДА Е ИНСЦЕНИРАН САМО ОТ ДПС БЕЗ УЧАСТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ПОНЕЖЕ ОХРАНАТА Е НАЗНАЧЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА И ДПС САМА НЕ МОЖЕ ДА Й ПОВЛИЯЕ ЗА ДА ДОПУСНЕ "АТЕНТАТОРА" ДО ДОГАН ! ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ТУРЧИН СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ В ТОПКИТЕ И ДА ГО ОСТАВИ ИНВАЛИД ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ДЕТО ИЗПЪЛНЯВАШЕ ПОРЪЧКИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И ОРГАНИЗИРА НЯКОЛКО АТЕНТАТА С ЦЕЛ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ ИСКАМЕ АВТОНОМИЯ И ТАКА БЪЛГАРИЯ ОПРАВДА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС И В НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ НИ СПУКВАХА ОТ БОЙ ДОКАТО НЕ СИ ИЗБЕРЕМ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини