Лютви Местан: България стана свидетел на най - уродливата омраза

"От днес България не е същата. Пред очите на цяла България се направи откровен опит за покушение срещу лидера на ДПС Ахмед Доган", каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

"За щастие покушението не успя. Г-н Доган е в добро здравословно състояние. Това не означава, че цяла България обаче стана свидетел на най - уродливата омраза, на сатинизирането на ДПС и на нашия лидер. Това прескочи всякакви граници. От името на ръководството на ДПС заявяваме категорично, че не знаем кой е физическият извършител на това престъпление, но то е породено от омразата", каза Местан от трибуната на залата, където се провежда националната пресконференция на ДПС.

Думите му бяха последвани от скандирания "ДПС".

"Отправям призив, не само към европейските лидери, но и към световните лидери не просто да се разграничат от този акт, а и да вземат мерки и да няма повече такива актове към представителите на етническите малцинства. Усетихме днес победата на времето. Трябва да възстановим демокрацията в България, каза Местан, след което отново последваха възгласи "ДПС".

"В истинската демокрация не може да има такава уродлива проява някой да ликвидира лидерът на една партия", каза още Местан.

Международните гости на националната конференция на ДПС също изразиха своето отношение към случилото се. Те са шокирани от случилото се.

Коментари

 1. 2013.01.21 | 17:17
  БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ЛУТВИ МЕСТАН
 2. 2013.01.20 | 15:58
  Лютвийчо, преди да се пениш провери какви са фактите! Мъж с турски произход е нападнал вашия човек. Какво намесвате българите та чак и европейските лидери във вашата помия незнам.
 3. 2013.01.20 | 15:58
  Един престъпник се опита да убие един по голям престъпник. Ако е успял- двама престъпника по малко на тази християнска държава.
 4. 2013.01.20 | 15:58
  смешни, смешни са, просто сами не вярват на лъжите си, жалки боклуци, ей, всичко ще направите само и само да не пуснете кокала
 5. 2013.01.20 | 15:57
  Как ви звучи? "От днес България не е същата. Пред очите на цяла България се направи откровен опит за покушение срещу лидера на ДПС Ахмед Доган. Цяла България обаче стана свидетел на най - уродливата омраза, на сатинизирането на ДПС и на нашия лидер. Това прескочи всякакви граници. От името на ръководството на ДПС заявяваме категорично, че не знаем кой е физическият извършител на това престъпление, но то е породено от омразата". Но не от омразата на България към другите религии, а от омразата на мюсюлманин към мюсюлманин!
 6. 2013.01.20 | 15:56
  Ако искате да сте тук, ще уважавате културно-историческата ни принадлежност. Не Ви пречим, ако желаете ,вървете си в Турция, приемаме Ви, но не Ви обичаме...!И ние сме недоволни от живота , но от Родината си не се отричаме.Ние сме народа на Ботев и Левски... за пари не сме били...и няма да се предадем!!! Поне на турци...никога!
 7. 2013.01.19 | 19:52
  Турчин щеше да застреля турчин мафиот. Малцинствата да го дyxат!
  1. 2013.01.19 | 21:58
   500 godini pod tyrcko robctvo,viarva6 li 4e ima 4icti balgari,mangal
  2. 2013.01.19 | 21:57
   lapni mi rqzaniq i podsvirkvay
 8. 2013.01.19 | 21:57
  ахахаха колко сте жалки гнусни политици, за вас има само едно решение и то е куршума - един специализиран отряд, който да разчиства боклука ни трябва на нас - има един бразилски филм - казва се Tropa de Elite - гледайте го, ще разберете какво имам предвид
 9. 2013.01.19 | 21:57
  Местан ти си следващият.При теб оръжието няма да засече.
 10. 2013.01.19 | 19:52
  ДОГАН си свърши работата ,сложи си милиончетата в джоба и може да се оттегли ! Доган се оказа по-голям българин и от най-големия българин ! Доган беше и е маша в ръцете на българите ! По заповед на държавна сигурност ,Доган с кодово име Сава организира няколко атентата с цел да се създаде впечатление ,че турците искат автономия ,и така да бъде оправдан следващият ход на държавата - а имнно ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС !!! Атентаторите бяха заловени и осъдени на смърт ,но провокаторът им Доган не беше осъден понеже вършеше услуга на ДС /държавна сигурност/ ! Той е най-големият туркомразец в България и жалко ,че нито един турчин не се сети да го НАЕ.БЕ и да отмъсти от името на всички турци живеещи в България !
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет