Иван Костов уреждал бизнеса на оръжейника на Килърите

  • 10 януари 2013 06:26

  • 2842
  • 2
Иван Костов уреждал бизнеса на оръжейника на Килърите
© Булфото

Оръжейникът на Килърите е бил в изключително топли отношения с бившия премиер Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - в периода между 1998 и 2000 г. Методи Иванов, който по това време имал делови интереси в Плевенския край, се хвалел на бизнессрещи с общи снимки с Костов, разкрива в интервю за "24 часа" главният свидетел по делото "Октопод" Георги Цветанов.

Иванов беше арестуван след убийството на Юрий Галев. "Много хора го познават в Плевенско и знаят за близките му контакти с Костов, докато бе премиер", казва Цветанов.

"Даже аз имам една от снимките на Костов със задържания с групата на Килърите Иванов, която ми бе дадена от негов бивш съдружник", допълва той.

Според свидетеля "сега тези хора искат отново да се върнат на държавната баница и да участват в раздаването". Той смята, че подсъдимите нарочно бавят делото "Октопод", защото се надяват, че след изборите ситуацията ще се промени и те ще възстановят влиянието си в съдебната система.

Цветанов твърди, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е бил недосегаем по времето на Костов. Обясненията на бившата външна министърка Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г., че тогава е ходила да тренира таекуондо при него, понеже Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна бил най-добрият треньор, той определя като "несъстоятелни". "Той никога не е бил специалист по таекуондо, а по карате", казва Георги Цветанов.

Свидетелят споделя още, че от 15 години живее с този страх и вече се е научил да живее с него.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2842 2

Коментари 2

Добави коментар

2014.03.05 | 04:34

2
Знаех си че има нещо гнило в гърбавия циганин!
Гробаря

2014.03.05 | 04:34

1
Ах колко са жалки мутрите Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Видяха, че губят общественото си доверие много бързо и почнаха с атаките срещу конкурентите си! Цялата крадлива пасмина на ГЕРБ ще е ВЪН от парламента!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини