Волен Сидеров към ГЕРБ: Кланяте се на Анкара (видео)

  • 09 януари 2013 10:12

  • 1986
  • 8
Волен Сидеров към ГЕРБ: Кланяте се на Анкара (видео)
©

В последните месеци в парламента се чу кулминацията на демагогията на ГЕРБ, каза в декларация от името на "Атака" лидерът на националистите Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Управляващите призовават за прагматичност, но отхвърлиха предложението ни за законопроект, който да помогне справянето с битовата, и по-точно циганската престъпност. Отхвърлихте прагматичното ни предложение. След малко ще отвхърлите и предложението ни за поправки в Закона за референдумите, с която допитването до народа да стане изпълнимо. Отхвърлихте и наши предложения за законови поправки, с които да се реши въпроса с бездомните кучета, както и в Закона за българския език. Така и не стана ясно с какви аргументи - може би с тези на Реджеп Ердоган. Който не иска да защити езика си, е национален предател. Също и този, който не защитава икономиката, а оставя да се вихрят монополите. Вие не искате да закачате монополистите. Използвате пропаганда в платени медии по темата, но това не може да подмени истината. Тя е, че управлението на ГЕРБ се провали в икономически, социален и национален план. Превърнахте България във васал на Турция, кланяте се на Анкара. България стана държавата с най-много минарета на глава от населението. Вие създадохте всички условия в страната да навлече радикалният ислям. Използвате купени цигански гласове, ето защо оставяте да се вихри и циганската престъпност", заяви Сидеров.

"Минималната заплата трябва да се доближи до европейската, защото в момента е подигравка. Апелираме пенсиите да започват от 500 лв., но управляващите не искат да чуят това и посрещат думите ми с ироничен присмех. Увеличавате ги със смешните 20 лв. и плашите, че може да стане като в Гърция. Там обаче доходите са доста по-високи от нашите. Управлявате страната по колониален модел, дадохте концесиите в ръцете на чужденци, които изсмукват богатствата ни. С тези пари могат да се осигурят по-високи доходи на населението. Ако не предприемете реални действия, само си говорим, но на практика нищо не се променя".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1986 8

Коментари 8

Добави коментар
Симеон Велики

2013.01.10 | 17:00

8
На всички е ясно 23 години ни управляват,комунисти,милиционери,десари,комсомолчета и педерасти,докато не ги изгоним тези боклуци ,ще продължаваме да се топим ние българите,а ще се стимулира циганската раждаемост-3,2.мрд.лв.,тази година ще се поднесат на мангалите без да работят,защото Герб са ЦИГАНСКА партия,освен милиционерска,мутренска, ит.н.
Браво на Сидеров!

2013.01.10 | 14:57

7
За съжаление както виаги Сидеров е прав. Вместо да ни плашат че ще станем като в Гърция тъпите гербери да направят да стигнем стандарта им на живот по време на криза - 450 евро МИНИМАЛНА пенсия и 550евро МИНИМАЛНА заплата. Иначе просто в близките години наистина всички млади, образовани и способни хора ще напуснат България. Свършиха балъците които ще бачкат за 300 лв. докато шефовете им карат джипове за по 200 000.
Мизиец

2013.01.10 | 14:46

1
Може би такава е целта на гнусните предатели ширещи се в правителството и парламента - да ни изгонят. Да изгоним ние тях и да ги осъдим и пратим в затвора за национално предателство!
Anna

2013.01.10 | 14:46

2
Всеки разумен и логично мислещ човек би могъл да си нарави простичката сметка как се вдигат със 100 % пенсии и минимална заплата , при положение ,че в момента правителството гледа как да стопи дефицита и се запази едно стабилно положение на хазната. Управляващите да не са фокусници??? Да бръкнат в черната шапка и с ..абрака дабра- вместо бели зайци- парички! Ако така се вдигаха пенсии и заплати ,да го бяха сторили и предишните управляващи правителства!
Промиват ви мозъците.

2013.01.10 | 14:47

6
Пари за вдигане на заплатите и пенсиите ИМА. само че алчните български олигарси-работодатели не искат да го дават. Знаете ли че България освен най-бедната страна в Европа е и страната с най-много милионери на глава от населението? Знаете ли че същите тези милионери - деца на членовете на ЦК на БКП навремето карат джипове за стотици хиляди левове, имат имоти и активи за милиарди. Обаче плащат най-ниските данъци в Европа - плосък данък от 10% наравно с най-бедните българи, които работят за 290 лв. на месец. Такова данъчно безумие няма в НИТО ЕДНА ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА страна. Нявсякъде по-богатите плащат повече като в скандинавските страни данъците достигат близо 80% от доходите им. ЕТО ВИ ГИ ПАРИТЕ ЗА ДОБРИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ!!!
Артилерист

2013.01.10 | 14:46

4
Мила , работата е у тва оти они за них си зимаа европейски заплати а посли и гулеми пенции! На народо пари не се даваа!
охооо

2013.01.10 | 14:46

5
Дайте си ми паричките, за да се уважаваме.Иначе пак ще изпотроша всичко на 3-ти март. По - малко от 3 бона сметка не сме правили.
Българин

2013.01.10 | 14:46

3
Мисля ,че ако АТАКА и ВМРО се обединят на предстоящите избори ще привлекат доста гласоподаватели.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини