Даниел Вълчев: Правят байганьовски референдум

  • 08 януари 2013 08:01

  • 2627
  • 11
Даниел Вълчев: Правят байганьовски референдум
©

Това, което харчи правителството като европари, до голяма степен се дължи на работата на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 като еврокомисар. По това време Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше главен секретар на МВР, като не помня престъпността тогава да намаля особено, каза в сутрешния блок Даниел Вълчев от ПП "Движение България на гражданите".

Не може вечно да говориш какво не са направили другите, трябва да видиш резултатите и от твоята работа. Резултатите от действията на кабинета са, че сме с най-ниските доходи в ЕС и изчезваме като нация, добави той.

Вълчев потвърди категорично, че "Движение България на гражданите" ще се яви самостоятелно на парламентарните избори и след тях няма да влиза в коалиция нито с ГЕРБ, нито с БСП или ДПС.

По думите му първият у нас референдум се провежда по "байганьовски начин". Според него въпросът е зададен двусмислено и не става ясно за какво точно ще гласуват хората. "Не знам какво точно искат Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да им кажат българите по темата. Има много по-важни въпроси в държавата", убеден е Даниел Вълчев. По думите му референдумът е нужен на ГЕРБ и БСП, "за да си натопорчат електоратите преди изборите".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2627 11

Коментари 11

Добави коментар

2013.01.13 | 12:56

10
Само че на хората им е вече ясно ТИ що за стока си! ТВОИТЕ ДАЛАВЕРИ СА БАЙГАНЬОВСКИ!!! А НАГЛОСТТА ТИ Е БЕЗГРАНИЧНА!!!

2013.01.13 | 12:56

11
Евала. Това важи за всички политици !! До един !!

2013.01.09 | 15:28

6
ей боклук. Какво прави ген. Любен Гоцев, твоя гуру?

2013.01.09 | 15:28

5
тоя дето прецака учителите ли с Орешарски, със седянката да развалят, мръсник негоден
kk

2013.01.08 | 22:48

3
ne go znam koi e toz no e prav za tova 4e vaprosa e zadaden dvusmisleno i vuv vsi4ki slu4ai toka poskupva: ako q postroim 6te go dignat za6toto trqbva da se izpla6ta centralata,ako ne q postroim 6te ni poskupne za6toto trqbva da vnasqme a ako ne glasuvame dostatu4no hora, 6a go dignat 6oto ne namerili drug izhod i 6te sme pak nie vinovni za tova 4e ne sme vzeli ne6tata v svoi ruce
Teobromina

2013.01.08 | 19:35

1
ВЪЛЧЕВ ли си ВЪЛК в овча кожа ли си - но едва ли можеш да излъжеш вече някой, освен ако не си го напил преди да почнеш да "мрънкаш или да говориш пълни глупости" Хваща си КРИВО-УСТАТА "КУНА ЛИСА " и БЕЖ ПРЕЗ 9 СЕЛА ТА В 10-тото. ТО 10-тото СЕЛО може и да ви се стори ГРАД-ЗА ГРАЖДАНИ от "3-партиен тип: БСП, НДСВ и КУНА-Лисицовата партии" БЕЗСРАМЕН ТАРИКАТ-КАНДИ-ДЕПУТАТ
Teobromina 2

2013.01.08 | 19:35

2
ВЪЛЧЕВ ли си ВЪЛК в овча кожа ли си - но е д в а ли можеш да излъжеш вече някой,освен ако не си го напил преди да почнеш да "мрънкаш или да говориш пълни глупости"! Хващай си КРИВО-УСТАТА "КУНА ЛИСА " и БЕЖ ПРЕЗ 9 СЕЛА ТА В 10-тото. ТО 10-тото СЕЛО може и да ви се стори ГРАД-ЗА ГРАЖДАНИ от "3-партиен тип: БСП, НДСВ и КУНА-Лисицовата партии". БЕЗСРАМЕН ТАРИКАТ- КАНДИДАТ-МУХЪЛ-МИНИ-стър
Десислава Крумова

2013.01.13 | 12:55

9
Прав е Вълчев, прав е човека. Гледам, че и тук си има платените пропагандатори, които им се плаща да псуват. Какво грешно и невярно казва човека?!? Дайте аргументи, а не псувайте само насам натам. Това си е типично българска история. Референдума е безмислен - това е факт! Трябват ли ни 14 млн. лева да го разберем?!?!? Не е ли факт, че Бойко само се оправдава и говори неща, които най-малкото са под съмнение. Няма ли да прогледнете, хорааа! Живота си ви мина.
IQ146

2013.01.09 | 15:27

4
ПРИЗИВ. Той е предназначен за тези, които СА ПРОТИВ АЕЦ-БелеНЕ и гласи: "НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО означава ЧЕТИРИ ПЪТИ "НЕ" на АЕЦ-БелеНЕ. Тъй кaто поддръжниците на БелеНЕ превишават многократно нас, интелигентните и умни българи-ПАТРИОТИ, ние, като по-умни, ще ги ударим с ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ! БЕЗ НАС НИКОГА не могат да постигнат активност 62%, колкото им трябва, за да е валиден референдума! НАПРАВЕТЕ ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ НЕВАЛИДЕН!Затова ги оставете САМИ на този референдум! Не играйте играта на КОМУНОИДИТЕ, ние сме ПО-УМНИ и ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ! В никакви доводи против АЕЦ-а апологетите й няма да се вслушат! Всуе ще са усилията ви! Защото целта на организаторите на този референдум е ДА КРАДАТ от този проект, а стадото послушно върви след тях! Затова има един начин-НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! НЕГЛАСУВАНЕТО НЕ Е СЛАБОСТ, в случая е СИЛА, ОСЪЗНАТА СИЛА! И НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА ПОЗИЦИЯ! КОМУНОИДИТЕ от десетилетия облъчват народа какъв "Голям бизнес" е атомната енергетика. И е нормално средния българин да се поддаде... Не го виня, но с 1-2 месеца спорове НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ УБЕДЕН И ДА ПРОМЕНИ МНЕНИЕТО СИ! Та за болшинството от българите АЕЦ-ите са символ на ДАЛАВЕРА, голяма ДАЛАВЕРА, а по далаверите ние, българите, си падаме... Така че идете ли да си давате гласа, сте паднали в капана на КОМУНОИДИТЕ! ГЛАСУВАНЕ? ДА! МАСОВО! НО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!!
Filip

2013.01.13 | 12:55

8
Ти няма да похвалиш Кунева...Нали си се лепнал за нея като пиявица.Негодници страшни сте!
ДО БОГ

2013.01.09 | 15:32

7
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. И ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. АМИН.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини