Поканиха Бойко Борисов в ДСБ

  • 08 януари 2013 06:38

  • 847
  • 0
Поканиха Бойко Борисов в ДСБ
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да подаде молба за членство в ДСБ.Това предложиха хората на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, а повод за офертата им е призивът на лидера на ГЕРБ от неделя структурите да гласуват против строежа на втора ядрена електроцентрала, пише вестник "Преса".

"Борисов артикулира дума по дума, теза по теза позицията на ДСБ", обясни Петър Москов от ръководството на тъмносините. Според него това е разумна позиция и той разясни задочно на премиера, че членството в ДСБ става по места. "Ако в районата организация в Банкя хората го приемат, да заповяда", допълни Москов.

От партията на Костов предизвикаха на диспут лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Те го призоваха да се изправи срещу Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - в пряк дебат в петък в "Панорама" по БНТ по въпросите на референдума.

"Станишев да спре да изнася несъстоятелните си тези само в партийната централа, а да излезе пред хората", каза депутатът Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

847 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини