Кунева: Станахме бедни като индийците

  • 05 януари 2013 17:02

  • 6280
  • 1
Кунева: Станахме бедни като индийците
© Булфото

Бедността е най-големият проблем в България. Паднахме до нивото на Индия и Бразилия, каза в предаването "Директно Карбовски" по Нова телевизия лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Тя се обяви за това, помощите за социално слабите да бъдат давани при определени условия, като например задължително децата да ходят за училище. По думите й програмите за временна заетост се употребяват за политически цели.

Според Кунева проблем е, че българите са загубили доверие в политическата система, а според нея и хората вече не си вярват един на друг. По думите й през 2012 г. има голям ръст на безработицата, а хората са изгубили интерес да започват малък и среден бизнес, "защото, ако някой го хареса, може да им го вземе". Тя се затрудни да изброи положителни резултати от политиката на управляващите, като все пак посочи строителството на магистрали като един от тях.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отрече твърденията, че "Движение България на гражданите" ще сключи коалиция с ГЕРБ след изборите. По думите й коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС по казуса с Конституционния съд вече съществува. Кунева уточни, че ръководената от нея партия се разграничава от споменатите партии.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6280 1

Коментари 1

Добави коментар
Десислава

2013.01.13 | 13:41

1
Миглена Кунева......Да, както всяка нова партия и тя ще има своите слепи последователи, които се надяват на по-добър живот..... Когато учих политология, преподавателя ни каза'' Всяка страна има нужда от 50 години демокрация за да е стабилна икономиката и".....Откакто са в домократичния стил на управление , българските граждани са дали шанс на кого ли не да управлява, но уви никой не се е справил с тази нелека задача. Какво имаме ние-нищо,никакви природни ресурси,никакво производство...Мисля ,че единствено не сме дали шанс за втори , последователен мандат на една и съща партия и това трябва да пробваме.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини