Цветан Цветанов: Само Яне Янев си получава пликчета

  • 08 юли 2011 16:38

  • 2320
  • 4
Цветан Цветанов: Само Яне Янев си получава пликчета
© Булфото

„Беше видно, че напуска заради симбиозата съдебна система - представители на нечистите среди в обществото", каза Цветанов за Душана Здравкова.

Относно кандидатурата на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна за президент Цветанов отвърна лаконично: „Смятате, ли че е коректно да коментирам лице, на което е приключило разследването и му е предявено обвинението?"

За включването им в президентската битка Цветанов каза още „Това е демокрацията - покриваш ли изискванията по конституция, можеш да си издигнеш кандидатурата за президент".

По горещата тема за депутатските възнаграждения Цветанов каза, че когато е бил депутат е получил възнаграждение, без да е имал допълнителни бонуси.

По въпроса за облагането вътрешния министър каза, че е разговарял с премиера и че може да се обмислят варианти допълнителните суми да се облагат.

За изнесената информация от Яне Янев, че се раздават на депутати пликчета с пари Цветанов уточни, че в политическа партия ГЕРБ не се раздават пликчета и че парите се разходват със съответна заявка за мероприятията, които се правят от депутатите.

„Яне Янев си ги получава в пликчета, защото няма парламентарна група", изтъкна още Цветанов.

По темата за даренията на МВР вътрешният министър каза, че изнесената информация не отговаря на истината. Проверката, която е направена е дала отговорите, и според Цветанов от това е станало ясно, че казусът с даренията е отпаднал.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2320 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Комбайна

2014.01.30 | 20:38

4
Браво Цецо,но за Яне не си прав,той допълнителното си го заработва с ануса .

2014.01.30 | 20:37

3
Е, ти пък! Работи и с устни...
ибрик

2014.01.30 | 20:36

2
абе деба и скапаните гербаджий, абе ебете си майката бе скапаняци!!!

2014.01.30 | 20:36

1
Мдаа, всички депутати, с изключение на ГЕРБерите получават пари в пликчета. ГЕРБерите получават пари в кашони... в пликчета не се събират

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини