Социолог: Общото между Трактора и Душана Здравкова е, че са лошо бити от Борисов

  • 08 юли 2011 09:17

  • 3404
  • 5
Социолог: Общото между Трактора и Душана Здравкова е, че са лошо бити от Борисов
© Булфото

Тя допълни, че има нещо смущаващо в гражданските кандидати - Явор Дачков е в екипа на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, той е свързан с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, Петров пък е свързан с Душана Здравкова.

Поне за мен, връзката за гражданските кандидати е малко сложна. Това означава, че едни и същи хора пишат платформите на различни кандидати, каза тя.

Според социолога Цветозар Томов, притеснителното е, че изборите за държавен глава се превръщат в терен, на който си уреждат сметките двама човека като Петров и Борисов, пък и Здравкова. И двамата - Петров и Здравкова са бити от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и то лошо. И може би искат да си върнат, смята Томов.

Още 2009 г., стана ясно, че все едно се връщаме в началото на 1989 г., сега 20 години по-късно си правим политическа хранилка, каза Буруджиева. Престанахме да правим политици. Петров и Здравкова не се явяват, за да спечелят изборите, а за да бъдат наказателния вот срещу Борисов.

Според политолозите, 2/3 от кандидатите на ГЕРБ са „политически аномалии" - те са минали през почти всички партии. Сега е ясно, че основните двама кандидати - на ГЕРБ и БСП, все още ги няма. Ние наблюдаваме това, че координатната система ляво-дясно в нашето общество изчезна. Сега действа системата  горе-долу във властта и извън нея, каза още Цветозар Томов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3404 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
КУР ЗА БОЛШЕВИКИТЕ

2012.01.15 | 16:40

5
Лошо бити от Борисов?Но за сметка на това Природата добре ги е окълцала.
Svetlyo

2011.10.25 | 09:17

4
Поредният социолог-ПОДЛОГА!

2011.10.25 | 09:17

3
Какъв трактор, тоя да не е луд, мутрите да ги прибират в затвора, не да ги виждаме на политическата сцена
ами

2011.09.07 | 14:58

2
какъвто Ал.Петров ,такъв и Борисов и двамата са от едно тесто замесени.Мутри с претенции за власт.
избирател

2011.07.29 | 12:04

1
Винаги разни социолози и политолози са обърквали общественото мнение и настроение на голяма част от избирателите.Дори на някои от тях оценките им са подвеждащи и не обективни-разминаващи се с истинската действителност.......-

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини