Парламентът с извънредно заседание на 18 декември

  • 14 декември 2012 15:10

  • 956
  • 1
Парламентът с извънредно заседание на 18 декември
©

Парламентът ще заседава извънредно на 18 декември, вторник, от 13.00 часа, съобщава сайтът на Народното събрание.

Заседанието е свикано по разпореждане на председателя на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, каквато възможност е предвидена в конституцията.

В програмата е второ четене на промени в Закона за публичното предлагане на ценни книжа, първо четене на промени в Кодекса за застраховането и в Закона за автомобилните превози, както и второ четене на изменения в Закона за защита на класифицираната информация, посочва БТА.

Депутатите ще обсъдят на второ четене промени в т. нар. закон за досиетата и в Закона за преобразуване на Строителните войски, Войските на Министерството на транспорта и Войските на Комитета по пощи и далекосъобщения в държавни предприятия.

Последвайте канала на

Десислава Станева
956 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван Христов

2012.12.15 | 15:01

1
Българският народ -очаква само от истинските политици със своите действия да помогнат да се разтури НС - за да се формира експертен кабинет до изборите през 2013 година. Това е най-демократичният начин да се освободим от робското управление на ГЕРБ .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини