Надежда Нейнски намекна за съюз с Иван Костов

  • 07 декември 2012 20:23

  • 1657
  • 2
Надежда Нейнски намекна за съюз с Иван Костов
© Булфото

Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. намекна, че "Единство" може да направи съюз с Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Това стана на форум за малките и средните предприятия в Пловдив, на който присъстват нейни поддръжници от съюз "Единство".

"Нещата изглеждат символични, но са естествени, че в Пловдив в рамките на тези 3 дни пристигат и хората на ДСБ начело с Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Нещата започват да се оформят по естествен начин. Както казват старите хора - ако има нещо добро и в най-лошото, то е, че маските паднаха", категорична бе Нейнски. Според нея се е получило някакво съвпадение, че първата сбирка на Национален съюз "Единство" е в Пловдив, където на 15 май започна разпадането на Синята коалиция.  

"Не сме търсили никаква символика - просто се спряхме на Пловдив, защото не искахме да рискуваме излишно при това лошо време да се съберем някъде другаде", допълни Нейнски. Тя обясни, че няма символика и във факта, че те се събират точно на рождения ден на СДС - на 7 декември. Затова Нейнски препоръча да се търси единство между хора единомишленици, които имат еднакви оценки за случилото се в България и за пътя, който традиционната десница е извървяла.

На срещата Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г., Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и Ваньо Шарков официално ще говорят за развитието на малкия и среден бизнес в страната, но очакванията са или да се роди новата партия в дясното политическо пространство, или да видим друг тип организация. Отговорът ще е ясен до края на уикенда. През есента Димитров, Нейнски и Шарков поискаха да регистрират "Единство" като фракция в СДС, с която да се борят за единство с ДСБ, но предложението им беше отхвърлено. Днес Димитров и Шарков са изключени от сините редици, а Нейнски сама напусна СДС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1657 2

Коментари 2

Добави коментар
седесар

2012.12.11 | 22:07

2
Как няма да намекне, нали са си мекерета на Иван Костов. Най-после СДС се отърва от тия боклуци и вярвам, че ще спечели отново доверието на хората.
ner0ni

2012.12.11 | 22:07

1
За първи път от доста време насам имам добро усещане относно дясното в България!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини