ДПС: Искаме вот на недоверие след референдума

  • 04 декември 2012 14:50

  • 968
  • 3
ДПС: Искаме вот на недоверие след референдума
©

По отношение на свободата на словото, пресата, правата на малцинствата, корупцията и т.н. се готви един нов доклад на ПАСЕ, обяви Юнал Лютви от ДПС на пресконференция днес.

Трябва да има мониторинг на страната ни, защото тогава има реална възможност страната ни да преодолее проблемите си. Лютви заяви, че ще настоява пред ПАСЕ за това мониторингът да не отпадне. Българският парламент е "за" даване на статут за страна наблюдател за Палестина и това е изключително важен проблем, информира Юнал Лютви.

При първо четене на бюджета ДПС не гласува "за", защото той е прокризисен и задълбочава проблемите, вместо да ги реши, а вчерашното проучване на Евростат го доказа, заяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на. По думите му от партията му отново ще гласуват "против" бюджета.

Относно Вота на недоверие - направихме среща с БСП - решихме да го отложим за след декември, уважихме молбата на г-н Станишев да го пуснем след референдума, уведоми Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. Промените в изборния кодекс са, за да дадат ново оръжие в ръцете на управляващите, каза той. По линия на ЕНП управляващата ГЕРБ си договаря фактори на европейската политика и ние се опасяваме, че се работи сериозно за манипулирането на изборите.

По думите му Бойко Борисов сам управлява страната, а едноличната му власт се опира на полицейщина и убиване на средната класа. От ДПС се обявиха настоятелно за промяна на модела на управление на страната.

Последвайте канала на

968 3

Коментари 3

Добави коментар
Мечо Пух

2012.12.05 | 18:10

3
Тези пак искат "порции".Тук няма да минат,да ходят при СЕР-ГЕЙ!
Залюхан фен

2012.12.05 | 11:50

2
Вашият девиз е "ИСКАМ ВСЕ ДА ИСКАМ"! И преди 1989 година беше "ИСКАМ"и сега пак"ИСКАМ" ! Ами искайте не само за вас, но и за нас простосмъртните!Спрете се малко и дайте нещо и вие, мизерници!
Xmen

2012.12.04 | 17:53

1
на снимката гледаи,гледаи какав сервитиор, циал бе, зриал....... ПОЛИТИЦИ, УВОЛНЕНИ СТЕ (90%)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини