ДСБ: Няма да се коалираме с ГЕРБ в сегашния й вид

  • 30 ноември 2012 10:18

  • 705
  • 1
ДСБ: Няма да се коалираме с ГЕРБ в сегашния й вид
©

Утре ДСБ започва своята публична политическа кампания за предстоящите избори с национално събрание. Партията ще обяви и две трети от водачите си на листи и ще представи основните си политически послания, с които влиза в битката за изборите. Това заяви пред БНР заместник-председателят на партията Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

"Нашето намерение, нашата амбиция е да обединим всички избиратели, които определят себе си като опозиция в дясно на ГЕРБ. На въпроса Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на или Емил Кабаиванов – единият е опозиция на ГЕРБ, другият не е. Няма никакво съмнение с кого може да се работи. Няма никакво съмнение къде е ДСБ – в опозиция на ГЕРБ, в защита на десните ценности. Няма съмнение, че Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на е на същата позиция – верен на избирателите си, и обратно - ръководството на СДС търси бъдеще като патерица на управляващите. Ние от месеци насам сме казали, че амбицията ни е да обединим дясната опозиция в България, с нейните лица, с нейните местни национални лидери, което означава, че сме отворени за хора, които не са членове на ДСБ, разбира се", добави той.

Зам.-председателят на ДСБ коментира възможността изключените депутати от СДС да се присъединят към партията. "Мен наистина ми е много неудобно да говоря от тяхно име. Хора с тяхното име в обществото не могат просто да бъдат канени да се присъединят към друга политическа формация, но те за мен са част от българската десница и от дясната опозиция в България, което означава, че ако тяхното решение да се включат в едно обединение на опозицията, естествено е, че имат място. Много е рано да се говори, не са казали такова нещо",  посочи той. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и беше категоричен, че ДСБ няма да се коалира с ГЕРБ в днешния й вид.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
705 1

Коментари 1

Добави коментар
Гочев

2012.11.30 | 12:45

1
Българският избирател абсолютно повече не може да възприема вече 23 години едни и същи депутати - които отдавна са изчерпани и вредни за законодателството и безполезни за народа.На България са нужни нови хора с интелект,съвест и морал избрани по мажоритарният принцип .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини