Официално: Изритаха от СДС Мартин Димитров, Димо Гяуров и Ваньо Шарков

  • 26 ноември 2012 12:39

  • 4732
  • 6
Официално: Изритаха от СДС Мартин Димитров, Димо Гяуров и Ваньо Шарков
© Булфото

Депутатите Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, Ваньо Шарков и Димо Гяуров са изключени от СДС. Ние сме партия, която има правила и устав и ги спазваме. Те важат за всички. Това заяви председателят на СДС Емил Кабаиванов.

Тримата, които изброих имената, с действия и думи оронват престижа на Съюза на демократичните сили. Те вече не работят за каузата СДС, а вредят - това е за всички, независимо как се казват. Националният съвет е задължителен за всички, заяви още той.

Националният съвет задължава останалите шест народни представители, които са в парламента излъчени от СДС, да внесат и да гласуват за предложението направено от НИС на СДС, заяви Кабаиванов. „Ако откажат да внесат кандидатурата, съдбата им ще бъде същата”, допълни той. Йордан Бакалов е задължен, както и останалите петима да изпълнят решението на Националния съвет. Що се отнася до Бакалов - той не е изключен, защото няма достатъчно аргументи, категоричен бе Кабаиванов

Той заяви, че по устав излъчването на кандидат за КС не иска решение на Националния съвет. При нас нещата са демократични, заяви още председателят на СДС и допълни, че има още няколко дена до крайния срок за излъчване на номинацията и като изтече - тя ще бъде обявена. За изключването на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на са гласували 56 души. За изключването на Димо Гяуров "за" са гласували 54, един е бил "против", един се е въздържал. За изключването на Ваньо Шарков са гласували 49 "за", трима са били "против", а четирима са се въздържали.

Никоя сериозна партия не може да си позволи това. Що се отнася до това защо точно тези са тримата изключение - Контролният съвет предложи, а Националният взе решение. Винаги са били канени, допълни той.

Според него Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на не може да бъде лидер на Синята коалиция, защото там е като член на СДС.

Последвайте канала на

4732 6

Коментари 6

Добави коментар
xp

2012.11.27 | 11:45

6
тия комуноиди как се размърдяха само
реалист

2012.11.27 | 11:45

5
Мартин Димитров, Ваньо Шарков и Димо Гяуров тия червени мижитурки на конци които са на пребоядисания червен боклук КОСТОВ.КОСТОВ друго неможе да прави освен да разбива-Разби държавата и разпродаде заводите и предприятията за жълти стотинки. Разби дясното и СДС и продължава да разбива и унищожава мръсната червена мижитурка костовска.Заради всичките тия боклуци догодина пак ще видим на власт Украйнското червено изчатие ГЕЙ СТАНИШЕВ И РЕЗАКА ДОГАН и после да не се чудим защо така е станало.
Оставка Кабаиванов СДС не са мутри

2012.11.27 | 06:51

4
Този е селска мутра като Боко и Марешки,диктатора Борисов наистина май иска да направи от България мутро-милиционерска диктатура!

2012.11.27 | 06:51

3
Ха-ха-ха герберастите в предсмъртното си подритване убиха СДС .Че паднем оД смЕх хахахаххаха
nemane

2012.11.26 | 20:02

2
Последните три години най щастливи са "политиците" осребрили даването на задника си на изполица.

2012.11.26 | 19:37

1
Нещастници, големи демократи. Следващия парламент ще видите през масур. За съжаление и другите струват колкото вас. И с тази изборна система.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини