Нападенията над лекари са дело на цигани, смята Павел Шопов

  • 29 ноември 2012 09:58

  • 901
  • 2
Нападенията над лекари са дело на цигани, смята Павел Шопов
©

Нападенията над лекари в по-голямата си част са предмет на циганска престъпност. Това каза депутатът от „Атака” Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  при обсъждането на първо четене на промените в Наказателния кодекс, които инкриминират нападението над лекари.

„От „Атака” приветстваме този законопроект и отдавна чакаме неговото приемане. Не става въпрос просто за повтаряемост на случаите, а за системност. Тези случаи са предмет на циганска престъпност”, заяви депутатът. „Касае се най-вече за борба с циганската престъпност. Отговорен за справянето с този проблем е вътрешният министър Цветан Цветанов - човекът, чиито действия в тази посока са абсолютно сбъркани и неефективни”, коментира Шопов.

„Законопроектът е тест за ГЕРБ. Притеснява ни това, че добрите, основателните, общественозначимите предложения се неглижират, те се отлагат”, каза Шопов. Той се обърна към мнозинството от ГЕРБ с призива: „Моля да не прилагате вашия подход – да гласувате с „въздържал се”, т.е. ни топли, ни студени”.

Последвайте канала на

901 2

Коментари 2

Добави коментар
ai6e

2012.11.29 | 22:10

2
6a ma lekuvat
fff

2012.11.29 | 19:15

1
На 100 процента са от цигани мамка ми долна мизерна нагла паразитна ! Неграмотни диваци и примати , крадци изнасилвачи и убийци на възрастни хора.Гнусна никомуненужна паразитираща където и да отиде твар ! Колака на СПИН , Хепатит и всички кожновенерически болести.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини