ВМРО подкрепя твърдо изграждането на АЕЦ "Белене"

  • 26 ноември 2012 19:12

  • 1147
  • 4
ВМРО подкрепя твърдо изграждането на АЕЦ "Белене"
© Булфото

ВМРО застава твърдо зад изграждането на АЕЦ "Белене".

Това заяви днес лидерът на партията Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността във Видин, където взе участие, заедно с лидера на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, в конференция за 100-годишнината от Балканската война. Каракачанов допълни, че ВМРО тепърва ще разяснява своята позиция на симпатизантите си. Според него, не било сериозно да се говори, че това ни поставя в енергийна зависимост от Русия. "Когато след 5-7 г. се наложи да затворим и последните два блока на АЕЦ "Козлодуй", ще внасяме ток от Румъния и Турция и тогава ще станем зависими от тях", категоричен бе лидерът на воеводите, цитиран от 24 часа.

За парламентарните избори догодина ще се търси широко обединение на патриотичните сили и вече се водели разговори в тази посока. Освен ВМРО и Атака, Каракачанов вижда в него съюз "Защита", Български национален съюз и многобройни младежки патриотични сдружения, каквито имало на регионално ниво.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1147 4

Коментари 4

Добави коментар
Жо

2012.11.28 | 01:14

4
АГЕНТ от ДС "Иван", който сега е с името Красимир Каракачанов се надява да посъбере гласчета оттук-оттам, но няма да му стигнат. Ще трябва с Волен да отидат да помолят за помощ срещу заплащане бароните от Факултето.
Георги Христов

2012.11.28 | 01:14

3
Поздравления към Красимир Каракачанов ! Един истински политик с патриотична позиция и здрав разум!
ferdi

2012.11.27 | 17:21

2
Преди 20 години редом с виетнамци и кубинци връзвах арматура на втори реактор-Белене.Твърд противник съм на въпросната централа.Като толкова сте се загрижили за бъдещето ни и за цената на енергията ни ,господа политици,и като имате милярди за харчене раздайте ни по 5000 евро за соларни инсталации и готово.
Талибан

2012.11.27 | 11:31

1
Ти ли ще платиш АЕЦ-а бе търбух?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини