Емил Кабаиванов: Председателят на КС ще бъде свързан с левицата

  • 25 ноември 2012 17:37

  • 2680
  • 3
Емил Кабаиванов: Председателят на КС ще бъде свързан с левицата
©

След 14 дни ще имаме председател на конституционния съд ще бъде свързан с левицата, каза Емил Кабаиванов председателят на СДС по Нова ТВ.

Лидерът на сините посочи, че инициативата за кандидатурата на Петър Стоянов е на СДС. Тя не моя е лична. Аз поисках среща с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ние направихме и заявка за председател на КС, допълни той. Отказът на бившия президент от надпреварата е дело на хора като Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, които не искат да има СДС, посочи той. Петър Стоянов няма да се откаже от политическия живот, той е отговорен човек, каза Кабаиванов. Номинациите ще бъдат обявени във вторник и не ме интересува дали , завърши той.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на се включи в предаването на Кеворк Кеворкян. Той посочи: Костов не е опозицията и от това губи страната. Той не не позволи на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица и НДСВ да влезе в Европейската народна партия, но позволи ГЕРБ да влязат.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2680 3

Коментари 3

Добави коментар
пламен юрука-доган

2012.11.27 | 11:33

3
гледах гои 89.9 Гледах интервюто при ДС журналиста и видях, че се говори само за Иван Костов. Този кабак не оценява ли , че Командира е голяма лъжица за него. Данчо стотинката пък си мисли ,че е голям българин като се снима пред икона на християнски светeц.Такива еничари като кабата и стотинката съсипаха синята идея и СДС.
дядо Йоцо гпеда

2012.11.26 | 11:31

2
Не гледайте Бтв и нова тв , те продават България на цигани и турци.
стършел

2012.11.26 | 11:31

1
О ако Йордан Цонев е от това село Карапелит.Има един виц за това село, по бай Тошево време дете ученик откраднал шапката на учителя, отищел милиционера у тях, излиза таткото и вика ама другарю милиционер не разваляйте сефтето на детето.

Добави коментар

Водещи новини