Волен Сидеров: Петър Стоянов е масон, няма да го подкрепим

  • 23 ноември 2012 19:39

  • 5405
  • 4
Волен Сидеров: Петър Стоянов е масон, няма да го подкрепим
© Булфото

Доверието в правосъдната система по никакъв начин няма да се повиши след казуса "Марковска". Това заяви тази вечер в Плевен  лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Според него "фарсът за избор на конституционни съдии" показал, че "българската правосъдна система е критикувана основателно". Той бе категоричен, че няма да подкрепи кандидатура на Петър Стоянов за съдия в Конституционния съд. Според Сидеров Стоянов бил член на международни масонски ложи - формации, където закрито, непрозрачно, се решавали въпроси, засягащи България. Не може в най-висшия правосъден орган да бъде член на масонски ложи, каза Сидеров.

На журналистически въпрос Сидеров отговори, че партията му иска човек да може да се защитава вкъщи така, както е в САЩ, включително да може да използва огнестрелно оръжие в дома си, срещу човек, който е нападател или обирджия. Сега, когато човек се защитава, може той да отиде в затвора, какъвто случай има, добави Сидеров. Той участва в общоградско събрание с членове и симпатизанти на "Атака" в зала "Катя Попова".

Последвайте канала на

БТА
5405 4

Коментари 4

Добави коментар

2014.03.10 | 21:08

4
За първи път съм на страната на Волен! Възгледите му много често са крайни, но в случая говори много разумно. Но мисля, че ТИКВОЧИТЕ няма да му обърнат внимание:-)
БЪЛГАРИН

2014.03.10 | 21:07

3
Аз съм българин и като такъв от всичко на този свят най-много мразя масони !!!
Драго 2

2014.03.10 | 21:07

2
Предлаганите теми за размисъл от Сидеров, много скоро ще станат неотложни за решаване,но тогава ще бъде испусната възможноста да се консолидира Християнският елит.Църквата я няма а държавата съвсем.БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.......от нас самите ....
alex

2013.04.03 | 01:04

1
cini4ni ste s reklamata, ne moze da se cete statiata

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини