Меглена Кунева зове за бойкот на референдума

  • 22 ноември 2012 20:12

  • 1362
  • 5
Меглена Кунева зове за бойкот на референдума
© Булфото

Бойкот на националния референдум ще обяви Движение България на гражданите. Това заяви пред Дарик председателят му Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Тя е категорична, че той е договорка между ГЕРБ и БСП.

Движение България на гражданите като партия е направило допитване до всичките си членове и мнението на почти 70 процента от хората е, че този референдум е фалшив и те не искат да участват в него. Кунева цитира и проучването на НЦИОМ, според което само 7 на сто от хората се чувстват информирани по отношение на ядрената енергетика. Тя бе категорична, че честността е най-добрата политика.

„Това е референдум, който не показва минимум дори уважение към гражданите. Питат ни за търговски договор, който нито сме чели, нито някой има намерение да ни покаже. Кога ще се строи, с какви пари, колко ще бъде делът на България, има ли частни инвеститори, къде ще продава, от какво има нужда нашата икономика, какъв е енергийният микс – колко ядрена, колко зелена енергия, колко от въгрлща и така нататък, всичко това е абсолютно неясно", коментира Кунева. Тя заяви, че единственото, в което е сигурна, е, че това е договорка между БСП и ГЕРБ, защото това ги „обслужва чудесно", както и че управляващите ги е страх да вземат самостоятелно решение и да поемат лидерството. Тя допълни, че съветва хората си да обявят бойкот на референдума.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1362 5

Коментари 5

Добави коментар

2012.11.26 | 21:06

5
Другарката Пръмова (Кунева) няма да се кротне, а жалкият ни народец ще се втурне да гласува за нея като алтернатива на Бойко ...

2012.11.23 | 15:23

4
Кунева е единствения разследван еврокомисар за конфликт на имнтререси, тъй като по времето, в което подписва предварителното затваряне на двата ни реактора в Козлодуй тя е консултант по сделката с отварянето на АЕЦ :\\\"Черна вода\\\" в Румъния, строена с пари на френската Париба, в Управителния съвет на която банка е именно Кунева.
???

2012.11.23 | 11:18

2
Причината за да се стигне до Референдум относно за ядрената енергетика- най-голяма вина носят и Симеон - пуека и Миглена Кумчевълчева- гъската-които съдействуваха именно за спирането блоковете на АЕЦ- Козлодуй. Сега и на двамата им се полага по един магарешки " " й .

2012.11.23 | 11:18

3
Магарешки ли, че това за тях не е наказание, недей така че ще започнат да затварят и други неща.
321

2012.11.23 | 11:18

1
Тази жаба ли затвори Козлодуй ? От къде излизат тези земноводни? (да прощават жабите)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини