Мая Манолова към ГЕРБ: Сравнихте хората с асфалт, а сега говорите

  • 19 ноември 2012 07:43

  • 3194
  • 17
Мая Манолова към ГЕРБ: Сравнихте хората с асфалт, а сега говорите
©

"Не смятаме за морално да се организира протест от тези, които получиха червен картон на изборите през 2009 година", каза в ефира на "Здравей, България" по Нова телевизия представителят на ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Той заяви, че най - странното е, че  трибуната на червените е била точно на мястото, където буквално преди дни се е извършило опелото на патриарх Максим. Главчев смята обаче, че е добре, че социалистите са докарали хора от другите градове в София, защото те са могли да видят какво е направено в София.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от БСП заяви, че вече българите са научили наизуст това, което ГЕРБ говорят втори ден. Тя заяви, че се удивлява как тези, които сравниха хората с асфалта и съсипаха икономиката на България, сега могат да говорят.  "В събота хората им казаха, че животът е кошмар", каза Манолова.

Тя добави, че не иска да засяга темата за корупцията, а Главчев я прикани да го направи и добави, че с корупция е изпълнен АЕЦ "Белене" и "Цанков камък". Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на пък му отговори, че тепърва ще се изясняват много въпроси, породени по време на управлението на ГЕРБ и каза, че с тях ще се занимава следващото правителство.

Главчев помоли водещите да влязат най - накрая в ролята си и да прекъсват от време на време Манолова.

Социалистката бе категорична, че БСП има моралното право да организира протест, защото по време на тяхното управление българинът е бил основният им приоритет. Манолова не се сдържа и нападна на няколко пъти представителят на управляващата партия с думите "това не е написано в листчето ви" и добави, че ще се изкаже след като свършат "листчетата" на Главчев. 

Броят на участниците в митинга, предстоящият вот на недоверие и бюджетът за 2013 година задълбочиха скандала в студиото на сутрешния блок. Левият депутат нападна ГЕРБ и за това, че са намалели броят на новородените деца.

Относно твърденията на финансовия министър Симеон Дянков, че България ще надмине Гърция по доходи, Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в заяви, че това ще се случи, защото на гърците ще им бъдат намалени доходите, а на българите ще се увеличат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3194 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2012.11.22 | 20:15

6
Много ми харесват другарката Мая и другарката Корнелия, когато започнат да му задават въпроси от трибуната на Тиквата.Той се изнервя яко ,а това е супер,защото е тъп като гъз и не може да им отговори.
ДО СПИНОЗНИЯ

2012.11.22 | 20:17

17
БОКЛУК ТЪП АМИ НА ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ КОГАТО МУ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ ОТНОСНО ЦАНКОВ КАМЪК ИЛИ ЗА ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО ИЛИ ЗА БЕЛЕНЕ ЗАЩО ГЛЕДА КАТО ПОСРАН
13

2012.11.22 | 20:17

16
Истината е че докато туморът БСП не бъде изрязан и премахнат ще си стоим на дъното и ще се дракаме по форумите. Тези които подкрепят БСП да не мислят че на някой му пука за тях те са само поредния трамплин към власта.
Нормален жител

2012.11.20 | 01:18

5
Така като ти чета писанките начина по който се изказваш май яко са ти промили мозака??? Само най висшите Гербаджий се изказват по този начин"туморът БСП" много ми е чудно тука всички отворените дали могат да ми дадът пример ГЕРБ какво нещо е направил че да се отворят нови работни места НИЩО само смачкаха бизнеса и нарастна безработицата.Много ми се иска да видя таки нещастници като вас дали могат да ядат АСФАЛТ защото народа не може!!!

2012.11.22 | 20:17

15
Герб=КУРВИ !
У зрял е боба лятото

2012.11.22 | 20:17

14
Кво се чешете на комунисти, и герберчета при положение че и двете структури са 100% измет. Как реши че народа е Узрял, при положение че на следващите избори този народ ще гласува и пак ще качи един боклук за да не е другия. НЕ НА ГЛАСУВАНЕТО
стига лъжи!

2012.11.22 | 20:16

13
На предишните избори гласувах за Герб сега съжалявам живея в пъти по мизерно и лошо а не само аз съм на такова мнение така че което и ще да е без лъжливата долна и некадърна партия Герб видях ги колко струват... така че нека последната дума бъде на народа!

2012.11.22 | 20:16

12
Мая как се е гримосала ме подсеща за едни филми дето не са за деца.

2012.11.22 | 20:16

11
ех бсп отново пусна напред кучетата на предизборната война -мая и курнелия време е вече да пуснете и добрия стар вълк лупи овчарчето руменчо петкович и т.н. ей нима разчитате че народа е забравил за гьола Белене Кремиковци Топлофикация Цанков камък дупнишките барети купоните опашките и т.н.
КОМУНИСТИ КРАВОПИЙЦИ

2012.11.22 | 20:16

10
КУРВО НЕЩАСТНА ОМРЪЗНА МИ ДА ТИ ГЛЕДАМ ЗЛОБНАТА МУТРА.... МАРШ В СЕВЕРНА КОРЕЯ
българин

2012.11.22 | 20:15

9
долна пача си ти,за пари майка си и баща си в лъжица със вода ще удавиш. за 20 г. съсипахте държавата смърт за вас.
абв

2012.11.22 | 20:15

7
Ти не си българин ,а долен комунистически боклук.Твоите комунистически другари колкото пъти взимаха властта, толкова пъти народа ги гони.Сега пак си мислят ,че ще излъжат народа ,но народа узря и знае как да ви изхвърли на бунището на историята.
13

2012.11.22 | 20:15

8
То много злоба в тая жена бе. Загрижила се за народа като я гледам как се е лустросала едва ли и пука за някого пък камоли за народа.Алчна КУЧКА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини