Янев: Атаката срещу Венета Марковска е политическа

  • 05 ноември 2012 08:13

  • 1668
  • 8
Янев: Атаката срещу Венета Марковска е политическа
©

Казусът Венета Марковска е изключително показателен за скритите процеси, които текат в българския политически живот.

Това заяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия. Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и групичката около Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 изгубиха позиции в съдебната система и започнаха да използват компромати, продължи Янев. Аз лично проверих миналото на съдия Марковска, защото не я познавам лично, и установих, че тя е един прекрасен професионалист. Никога не е била наказвана или мъмрена. В момента има едно разбирателство да се атакува Марковска, като по този начин се удря по реномето на България и управляващите. Това са политически атаки, категоричен беше лидера на РЗС.

Не виждам смисъл от доклад на ЕК заради този случай. Това което излиза в общественото пространство е интригантство. Костов държеше много хора в съдебната система и за тях закона беше по-малък от неговата дума, допълни Янев. Тук има политически интереси и трябва да се разбере, кой стои зад тях. Вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, ако има да казва нещо, да излезе и да го каже. Тя не може да си позволява да говори задкулисно и да се държи като кадровик, убеден беше той.

Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, покани на публичен диспут Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, относно твърденията на депутатката, че комисията оглавявана от Янев извършва политически поръчки и хвърля кал по бившите управляващи. Манолова се превърна в един неуспял адвокат на енергийната мафия в България. Комисията, която оглавявам, работи изключително честно и почтено. Проверяваме всички сигнали, без значение кой ги е подал, обясни Янев.

Той не подмина въпроса и за предстоящите политически сблъсъци в страната и новата коалиция на РЗС с Веселин Марешки. Ние сме си поставали за цел да вкараме 25-30 депутат в новия парламент. Целта ни е да спрем съставянето на нова тройна коалиция. ДПС, БСП и партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 се опитват да рестартират тройната коалиция и да вземат властта. Ние ще се борим до последно, това да не се случи, категоричен беше Янев.

Той коментира и изказването на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, че Балканската война е била война на етническо прочистване. Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от провокира изключително нагло, заяви Янев. Изказването му е напълно неадекватно. Партията му има сепаратистки желания и някой трябва да ги спре. Единственият верен ход на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в момента е да се извини, разкри лидера на РЗС. Мисля, че ДПС ще падне много лошо и в следващия парламент ще имат не повече от 20 депутата, завърши Янев.


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1668 8

Коментари 8

Добави коментар

2012.11.13 | 20:43

8
Яне, много брадавици имаш по задника, бе!
Мръсник мръсен не лъжи хората нещастник

2012.11.06 | 18:33

7
Кой ще спираш бе цървул, пазиш си депутатското място с всякакви подли и мръсни номера. какво като харчих на оня варненси балък парите ...догодина няма да си депутат ..хората не са балъци лъга земеделци лъга какви ли не колко бизнесмени ужили с пари.
Effff

2012.11.06 | 18:33

6
Олелееееее
dada

2012.11.06 | 18:33

5
яне ,яне, ние те знаем кво си, нема нужда вече да се праиш
Гробаря

2012.11.06 | 18:33

4
Янето си дава задника на всеки, но най-много на Бойко!
Иванов

2012.11.06 | 18:33

3
Абе май Янето ще е най-малкото зло. Ако наистина се върнат ония, заедно с Кунева тогава наистина вече няма да остане жив българин. По-добре да мърдаме отколкото да загинем...

2012.11.06 | 11:08

2
Ей, продажно мръсно ге*че , до кога ще лижеш гъзове и ще замазваш на другите издънките. Догодина вече няма да ти гледаме тъпата физиономия!
оня

2012.11.06 | 11:07

1
янеееее, ако те вържа на центъра на някой стълб ще усетиш любовта на народа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини