Почина журналистът и бивш депутат от ПП Петър Миланов

  • 18 август 2024 13:45

  • 1948
  • 0
Почина журналистът и бивш депутат от ПП Петър Миланов
© ПП

Тежко заболяване отне скоропостижно живота на бившия депутат от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", журналист и общественик Петър Миланов. Това става ясно от публикации на негови покрусени близки, колеги и приятели в социалната мрежа Фейсбук. 

"След скоропостижно тежко заболяване загубихме нашия мил приятел, Пепи. Ще ни е тежко без него! Много тежко. Той много ни обичаше всички и беше прекрасен човек! С Бога, Пепи!", прости се с уважавания видинчанин Мирослава Петрова. 

Почина руски депутат от партията на Путин

"Толерантен, светъл, начетен, образован, мъдър, стоик... такъв ще остане в сърцата ни! На добър път, Пепи!!!", написа политикът Иван Христанов в социалната мрежа. 

"Почина Петър Миланов. Макар и депутат от ПП в 47 НС, Пепи беше добър, честен и коректен човек. Той беше с нас като член на водената от мен Парламентарна Делегация от Комисията по вероизповеданията за празника на Зографския манастир в Атон през 2022 г. Почивай в мир, Пепи", написа Андрей Чорбанов. 

Миланов беше и част от Фондация "Димитър Воев - Нова Генерация" и голям фен на българската музика. "С дълбока покруса ви съобщаваме, че днес ни напусна нашият скъп приятел, съосновател и директор на Фондация "Димитър Воев - Нова Генерация" - журналистът и общественик Петър Миланов. Светъл път, Пепи, благодарим ти за обичта и подкрепата!", написаха от екипа на Фондацията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1948 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини