Време е за оставки на провалени пропагандатори

  • 11 юни 2024 14:48

  • 2120
  • 0
Време е за оставки на провалени пропагандатори
© pixabay

Любопитно ми е, шефовете на големите ефирни медии – обществени и частни тв-та и радиа дали с днешна дата си посипват главите с пепел като гледат изборните резултати! Дават ли си ясна сметка, че съскането на разни цънцаровки  и други дребни цаци в ефира срещу едни политици и плакненето с топла водица на други, постигна едно огромно нищо – нула, зиро. Демек тяхната дейност е напълно ялова, непродуктивна и се базира на дефицита от прогностика и познание и изобилие на лоши преценки. Това е голата истина.

Могат да се посочат много примери от предизборната надпревара, в които тв водещи на новинарски и публицистични предавания ни късаха нервите с тъпите си пристрастия и истеричност. Но какъв е смисълът? Никакъв. Те постигнаха нулев резултат с жалките си опити да манипулират и е най-добре и ние да ги умножаваме по нула и да ги пускаме да се реят в изкуствените балони, в които си битуват.

Но е важно да отбележим една нова тенденция в медийния свят – че

традиционните медии губят своята влиятелност и хората все повече се доверяват на алтернативните формати, които се пръкнаха в интернет.

Благодарение на два-три такива подкаста днес в парламента вече има нова политическа сила и със сигурност тя няма да е последната.

Лошото отношение в традиционните тв-та, които всички ние, данъкоплатците, по различни начини финансираме, към политическите лидери на ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател, ИТН, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и др. доведе до по-добър рейтинг за тях в сравнение с този на толерираните от същите водещи партийци. Я вижте какво се случва под медийния чадър с ПП-ДБ!?

Толкова много реклама, пропаганда и манипулации в тяхна полза и накрая – йок.

Заради тези провали като данъкоплатци е редно да запитаме медийните началници:

ще продължавате ли да ни натрисате от екрана тези издънили се пристрастни водещи?!

Не е ли редно те да се оттеглят от екрана и да се занимават с друго, по примера на провалените политици в този вот  като Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и …може би и останалите, които тепърва ще хвърлят оставки. Защото, както е рекъл Вазовият герой Рачко Пръдлето: човек нали за едното красно име живее…

 

Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на novini.bg

Последвайте канала на

Аделина Делийска
2120 0

Свързани новини

Водещи новини