Абе, а бащата или бабата на Александър Дунчев какво казват?!

  • 29 април 2024 14:44

  • 2024
  • 0
Абе, а бащата или бабата на Александър Дунчев какво казват?!
© pixabay

Такъв въпрос ми щукна като прочетох тиражираното мнение на бащата на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически от ПП по едикой си въпрос. И понеже аз лично до днес нямах отговор защо Александър Дунчев се оттегли от политиката след като е направил повече срещу корупцията в държавата от всички „лица” на ПП взети заедно, реших да попитам публично за него. Защото в България корумпетата остракират истинските борци срещу рушветите като Дунчев, а страната ни ще продължава да губи от корупция между 11-13 милиарда евро годишно. Пари, с които животът на нас, българите, може да е по-хубав.

В началото бързам да уточня, че безрезервно вярвам на Асен Йорданов в работата му на разследващ журналист. Не бива да се забравя, че

върху разработката на неговия сайт „Биволъ”, беше направен „десантът” на пристанище "Росенец" от ДБ

и това отключи нови политически процеси в най-ново време, като им проправи и път към властта. Няма да се спирам върху всички други предишни разследвания на Асен и сайтът „Биволъ”, който се интересува, може да намери и прочете всичко. По повод на последните им разкрития за подправени подписи от страна на политици от ПП, вече втори ден се водят разговори в публичното пространство и се изказват всякакви хора. Повечето говорят не по същество, а се опитват да изместват темата с всевъзможни лъжи  и увъртания.

Примерно, не знам за вас, но честно казано мен хич не ме интересува какво бил или щял да каже бащата на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически по който е да е въпрос, защото в политическата ни картина той е никой и неговото мнение може да е важно само на семейната им софра. А и синът му вече не е ли достатъчно пораснал да може сам да се брани, когато някой го обвинява в нещо?!

Александър Дунчев обаче е НЯКОЙ, който смело и отговорно разобличаваше безобразията, които се вършат в българските гори

още преди президентът да стори своя най-голям, според мен, политически гаф и да протежира в общественото пространство разните кирчовци, лени и прочее. Днес от думите на председателя на сдружението „Да опазим Корал” Атанас Русев пред бтв, разбирам, че Александър Дунчев е бил застрашаван буквално от Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически!?

Ако това е вярно, Дунчев с присъщата му смелост, е важно да осведоми обществото по тази тема, а не да стиска зъби от криворазбрана коректност и етичност към който и да е невротик. Ако пък Дунчев няма кураж да го направи, то аз кандисвам и баща му или баба му да проговорят по темата, може и някой друг негов близък роднина.

В края на краищата, щом ще сме държавата на братовчедите… .

 

Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
2024 0

Свързани новини

Водещи новини