Родители на шестокласник твърдят, че синът им е бит с юмруци по главата от учител

  • 12 април 2024 19:30

  • 1306
  • 4
Родители на шестокласник твърдят, че синът им е бит с юмруци по главата от учител
© Pixabay

В сигнал до БТВ родителите на шестокласник твърдят, че синът им е бит от учителя си в час математика. Момчето е прието в сливенската болница с комоцио, без опасност за живота. 

Пред ръководството на училището в преподавателят отрича да е проявил агресия.

Социалните служби и инспекторатът по образование проверяват случая.

Вчера шестокласникът се прибира с главоболие и световъртеж. Родителите търсят спешна помощ, а лекарите установяват комоцио. Ученикът разказва, че е бит от учителя си по математика, в края на последния час.

"Там го хванал по врата учителя и започнал с юмруци да го удря 4-5 пъти по главата, после с коляно в реброто го ударил“, коментира Ангел Стефанов, баща на момчето.

Инцидентът става, докато учителят извежда учениците от класната стая. На вратата започва бутане, разказва директорът на училището и пояснява, че на мястото няма камери.

Родители на третокласници в столично училище твърдят, че децата им са системно малтретирани

 „Децата са казали, че г-н Райчев е ударил Румен, в крайна сметка аз съм склонна да допусна, че и той го е ударил”, коментира Галя Илиева, директор на Осмо ОУ "Юрий Гагарин" в Сливен.

Учителят отрича побоя.

"Г- н Райчев внесе писмено обяснение, неговото становище е, че са се скупчили на вратата и оттам нататък кой кого и как е удрял, няма яснота“, допълва още директорът на учебното заведение.

Учителят ще бъде наказан, заяви още директорката. Полицията разследва случая.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1306 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.04.13 | 05:05

4
Gewalt gegen Frauen

2024.04.13 | 00:20

3
Мен пък много даскали са ме били и сега съм благодарен че станах човек ,имам хубава работа добра заплата а бачкането ми е хоби - когато ми е кеф ,още веднъж благодаря сега нямаше да съм на това положение

2024.04.12 | 22:56

2
Това е нормално и ежедневието.. в BG

2024.04.12 | 22:53

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини