Борис Бонев поиска оставката на общинския съветник, шофирал пиян

  • 06 април 2024 11:12

  • 1503
  • 4
Борис Бонев поиска оставката на общинския съветник, шофирал пиян
© Булфото, архив

Позицията на Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и е категорична - Благовест Георгиев, общински съветник излъчен от квотата на Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната", трябва незабавно да подаде оставка и да напусне СОС. Това заяви в своя позиция общинският съветник Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси

След, което да понесе всички законови последствия за абсолютно недопустимото и опасно поведение да шофира, след като е пил, призова Бонев.

Член на Комисията по безопасност на движението бяга от ПТП. Отказва тест с дрегер 

Извинявам се и ме е срам, че като председател на общата група на ПП-ДБ и Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и се налага да пиша подобни публикации. Независимо дали си на публична позиция или не, никой няма право да застрашава живота и здравето на другите заради безразсъдното си поведение.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1503 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.04.06 | 16:38

4
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox
Асен

2024.04.06 | 15:02

2
В тази партия всички са паразити и мошеници ,тия що се правят на ущипани моми?

2024.04.06 | 15:05

3
Значи точно като в другите партии.
Борко Бонев циганчето

2024.04.06 | 11:43

1
........................Борис Бонев поиска оставката на общинския съветник, шофирал пиян.....................ами нали е от вашата гей-дружинка бе Мис Бони.

Добави коментар

Водещи новини