Председателят на Столичния общински съвет започна срещи с граждани по районите

  • 04 април 2024 15:08

  • 210
  • 1
Председателят на Столичния общински съвет започна срещи с граждани по районите
© Булфото

Председателят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров, заедно с кмета на район "Люлин" Георги Тодоров проведоха среща с граждани от най-населения район в София. Това съобщиха от пресцентъра на СОС. 

Една от основните теми, по които председателят е разговарял с гражданите, е сметопочистването и визията на междублоковите пространства в кварталите. Петров обясни, че гражданите са споделили, че виждат промени по отношение на управлението както на квартала, така и на столицата, но и са дали обратна връзка за това по кои още конкретни проблеми трябва да работи Столична община.

Председателят на СОС е призовал гражданите на район "Люлин" да снимат и подават сигнали до районната администрация и Контактния център на Столичната община. Цветомир Петров е информирал, че по настояване на кмета на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, в момента се изготвя дигитална карта в Географската информационна система (ГИС) на София, която ще дава допълнителна информация за това от кого се почиства всяка една улица и пространство на територията на града.

Председателят на СОС Цветомир Петров призова съветниците да подкрепят бюджета на София

Цветомир Петров ще продължи срещите си с граждани и от други райони на столицата през следващите седмици, информираха още от пресцентъра. 

Припомняме, че Столичната община започва дейностите по пролетната поддръжка в града с интегриран план-график. Интегрираният график включва текущ ремонт на пътни настилки и тротоари, миене на улици и булеварди, маркировка, боядисване на стълбове на уличното осветление, поддръжка на зеленината в паркове и градини, включително пръскане срещу паразити, и засаждане на дървета по протежение на пътни артерии, уточниха от Общината.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
210 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.04 | 16:54

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини