Поморие започна работа по рекламните дейности по двата туристически проекта, промотиращи морския град в Германия и Полша

  • 25 март 2024 14:49

  • 195
  • 4
Поморие започна работа по рекламните дейности по двата туристически проекта, промотиращи морския град в Германия и Полша
© Уикипедия

Рекламните дейности по двата туристически проекта, промотиращи Поморие на външните пазари – Германия и Полша, вече са в ход, съобщиха от общинската администрация. Проектите са финансирани от Министерството на туризма и са насочени към реклама на туристически услуги извън граница.

Проектните дейности вече са в ход, като целта е повишаване на туристическата заетост в месеците извън активния летен сезон, изграждане на онлайн потребителско доверие в туристическия бизнес посредством промотиране, широк достъп до информация, иновативни форми на поднасянето ѝ, прозрачност и гъвкавост по отношение на резервациите и др.

В проекта, насочен към немския пазар, Община Поморие е партньор с туроператора holidays.ch, официален представител на брандовете "Луфтханза холидейс" (Lufthansa Holidays) и "Юроуингс холидейс" (Eurowings Holidays), и "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт".

"Поморие – соленият път на щастието" е името на продукта, който рекламира българското Черноморие, музейните обекти, свързани с морето и солта, с лечебните свойства на Поморийското солено езеро, плажната ивица и поморийски вина. По този проект вече са разработени дизайни за страниците в бордното списание на "Юроуингс", в страницата на "Луфтханза холидейс" и в сайта на туроператора. Подготвени са и публикации тип Newsletter – single slot teaser в посещаван немски уебсайт с достигане на милион абонати.

В проекта "Непознатото Поморие", промотиращ Поморие на полския пазар, местната Община успешно си партнира с туроператора "Рейнбоу" (Rainbow) и "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД. Вече са поставени билбордове от двете страни на магистралите Варшава – Вроцлав; Лудж – Торун и Варшава – Бялисток. Билбордовете ще бъдат там до месец август. Паралелно с това по график се правят и спонсорирани публикации в сайта на "Рейнбоу", в социалните мрежи на туроператора, в Google display network, както и в един от основните полски сайтове търсачки. Целта е повишаване на популярността на региона и стимулиране на туристическите пътувания в месеците април, май, септември и октомври.

Съгласно медийните планове по двата проекта предстоят и публикации в различни комуникационни канали на "Фрапорт", както и видео реклама за мониторите над чек-ин гишетата.

Защо сезонът по Южното Черноморие става все по-къс?

БТА припомня, че преди няколко дни Общините Бургас, Поморие, Приморско и Царево презентираха най-новия си рекламен видеоклип, насочен към пазари Великобритания и Централна Европа. Клипът е реализиран по "Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България" на Министерството на туризма и бе представен по време на туристическо изложение у нас Ваканция & СПА Експо 2024.

Последвайте канала на

Десислава Станева
195 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
патриот

2024.03.25 | 17:00

4
това е заблуждава информация, всичко е занемарено и гадно не лъжете хората

2024.03.25 | 16:34

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/bman
патриот

2024.03.25 | 16:05

2
нито има какво да се види нито къде да се отиде,най много да надтъпиш кучешко лайно защото е усрано навсякъде!
патриот

2024.03.25 | 15:49

1
това е заблуждава информация, всичко е занемарено и гадно не лъжете хората

Добави коментар

Водещи новини