НСО с мерки за сигурност за опелото на патриарх Неофит

  • 15 март 2024 18:16

  • 338
  • 1
НСО с мерки за сигурност за опелото на патриарх Неофит
© Булфото

Националната служба за охрана (НСО) въвежда мерки за сигурност в Патриаршеската катедрала „Свети Александър Невски“ в София за заупокойната света литургия и опелото на Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на утре, съобщиха от пресцентъра на НСО.

Всичко по темата:
Кончината на патриарх Неофит 133

След 8:00 часа гражданите, които желаят да присъстват на литургията и опелото в катедралния храм, ще преминават проверка за сигурност през пунктове, разположени при северния и при южния вход на храма.  

Организация на движението заради с провеждане на света литургия, опело и литийно шествие за патриарх Неофит

Присъстващите ще бъдат проверявани с металдетектори за наличие на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически изделия. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани. Достъпът на лица във видимо неадекватно състояние няма да бъде разрешаван, допълниха от НСО.

За времето от 8:30 часа до 15:00 часа се въвежда забрана за използване на безпилотни летателни средства (дронове) в зона „София-център“ с радиус 1500 метра и височина 1000 м.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
338 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.15 | 23:23

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини