Румънският патриарх Даниел със съболезнователен адрес след кончината на Патриарх Неофит

  • 14 март 2024 13:29

  • 421
  • 1
Румънският патриарх Даниел със съболезнователен адрес след кончината на Патриарх Неофит
©

Главата на Румънската православна църква - Патриарх Даниел изпрати съболезнователен адрес във връзка с кончината на Негово Светейшество Българският Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на.

Всичко по темата:
Кончината на патриарх Неофит 133

"До Светия Синод на Българската православна църква

С дълбоко прискърбие научихме, че след дълго боледуване си е отишъл нашият възлюбен брат в Христа - Неофит, Софийски митрополит и Патриарх на Българската православна църква - почитана и известна личност в съвременния православен свят.

Споделяме мъката от тази загуба. От името на архиереите, духовенството и миряните на Румънската православна църква, изказваме събратските си съболезнования на членовете на Светия Синод и на цялата Българска православна църква.

Молим се на Христос, нашия Господ, Този, Който е Възкресението и Животът (Йоан 11:25) за упокой на душата на Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на в светлината на праведниците, мирът и любовта на Светата Троица.

Вечна да бъде паметта му от поколение на поколение!

† Даниел

Патриарх на Румънската православна църква"

Поклонение пред тленните останки на патриарх Неофит

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
421 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.14 | 17:04

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:------>> use.my/man

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини