Летище Бургас затваря от днес за подобряване на пистата преди летния сезон

  • 07 март 2024 13:18

  • 269
  • 2
Летище Бургас затваря от днес за подобряване на пистата преди летния сезон
© Novini.bg/ Canva

От днес Летище Бургас ще бъде затворено временно за извършването на дейности по поддръжка, свързани с подобряване на безопасността на настилката на пистата и осветителната система преди началото на летния сезон.

Аеропортът ще възобнови дейността си на 30 март, съобщиха от дружеството концесионер "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД.

БТА припомня, че на среща с туристическия бранш през февруари изпълнителният директор на дружеството д-р Франк Кванте съобщи, че на 31 март тази година на бургаското летище трябва да кацне първият самолет от Полша за сезона на авиокомпанията "Райънеър" (Ryanair). 

От общинската администрация в Бургас съобщиха, че за времето на ремонта до 30 март спирката на градския транспорт пред Терминал 2 на летището няма да бъде обслужвана. Автобусите по линии №15 и №15А ще спират двупосочно на кръговото кръстовище в района. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
269 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.07 | 17:11

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

2024.05.25 | 09:18

2
❤️ Г­о­р­­­е­щ­­и­­­ ­­­м­о­­­м­­и­ч­е­­­т­­­а­­­ ­­­в­­­и­­ ­­о­­ч­­а­к­­­в­­а­­­т ­­­-­­­ X­­­1­8­.­­­F­­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини