Росен Желязков ще участва в тържествените чествания на Националния празник 3 март

  • 01 март 2024 13:17

  • 291
  • 2
Росен Желязков ще участва в тържествените чествания на Националния празник 3 март
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще участва в отбелязването на Националния празник на Република България - 3 март, на връх Шипка. Тържествените прояви по повод Националния празник и 146-ата годишнина от Освобождението на България на върха по традиция са под патронажа на председателя на парламента, съобщиха от пресцентъра на НС.

На 2 март 2024 г. председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще участва в тържествената заря-проверка по повод Националния празник в Казанлък, която ще започне в 18.00 часа на площад „Севтополис“. Той ще приеме стpоя на представителните роти на Българската армия и ще произнесе слово.

На 3 март 2024 г. председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще присъства на благодарствения молебен в храм-паметника "Рождество Христово" в град Шипка. Ритуалът ще бъде отслужен от Старозагорския митрополит Киприан и ще започне в 9.30 часа. 

НСО с мерки за сигурност в София на Националния празник 3 март

Тържественото отбелязване на Националния празник на Република България и 146 години от Освобождението на страната на връх Шипка ще започне в 11.30 часа. Честването е под патронажа на председателя на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, който ще произнесе слово пред Паметника на свободата.

 Председателят на парламента и народни представители ще присъстват в София на Тържествената заря-проверка в 18.30 часа на площад „Цар Освободител“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
291 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.01 | 21:51

2
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват.----> gg.gg/ketoexpo

2024.03.01 | 13:36

1
kakvo pravi tozi grobarski bokluk tam nali spored prestapnata mu partia rusia ne ni e osvobojdavala

Добави коментар

Водещи новини