Интензивен трафик на някои от граничните пунктове

  • 29 февруари 2024 08:04

  • 580
  • 2
Интензивен трафик на някои от граничните пунктове
© Булфото, архив

Интензивно е движението за товарни автомобили на изход от страната на някои гранични пунктове с Румъния. Това съобщава Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на интернет страницата си.

Данните са към 06:00 ч. тази сутрин.  

Трафикът е интензивен на граничните пунктове „Кардам“, „Видин“ и „Оряхово“ за товарни автомобили на изход от страната. 

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП). През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Това налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. 

Очаква се затруднение в трафика на "Струма"

На границата с Република Северна Македония и на границата с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
580 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:34

2
❤️ Г­­о­­­р­­­е­­­щ­­­и­ ­м­­­о­м­­и­­­ч­­е­­т­­­а­­ ­­­в­­и­­­ ­о­ч­­а­к­в­­­а­т ­-­­­ X­1­8­­.­F­­­U­N

2024.02.29 | 09:46

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини