Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове

  • 17 февруари 2024 08:39

  • 380
  • 1
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове
© Pixabay

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция за товарни автомобили, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ на сайта си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на гранично контролно -пропускателните пунктове (ГКПП) „Кардам“, „Видин“, „Оряхово“ и „Никопол“ на изход за товарни автомобили. Фериботът по линията ГКПП „Свищов“ - Зимнич е преустановил работа поради повреда.

На границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили. На пункта се извършват строително-монтажни дейности във връзка за реконструкция и модернизация. Това налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движе-нието на преминаващите превозни средства, пише БТА.

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция за товарни автомобили

На границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ на изход за товарни автомобили.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
380 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.17 | 09:04

1
Чували сте за подобрената формула на Виагра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини