Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция за товарни автомобили

  • 16 февруари 2024 08:42

  • 171
  • 2
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция за товарни автомобили
© Булфото архив

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Турция за товарни автомобили, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на сайта си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кардам", ГКПП „Видин", ГКПП „Оряхово" и ГКПП „Никопол" на изход за товарни автомобили. От 8 февруари поради повреда фериботът по линията ГКПП „Свищов" - Зимнич не се движи.

На границата с Турция движението е интензивно на ГКПП „Капитан Андреево" на изход за товарни автомобили. 

Интензивен трафик по границите с Турция и Румъния

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични пунктове. През пунктовете „Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина" налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Последвайте канала на

Калина Христова
171 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 10:18

2
❤️ Г­­о­­р­­­е­щ­и­­ ­­­м­о­м­и­ч­­­е­­­т­­а­­­ ­­­в­­­и­ ­­о­­ч­а­к­­­в­а­т ­­-­ X­1­­8­­.­­F­­­U­­­N

2024.02.16 | 10:10

1
Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини