Земеделските производители в Монтанско няма да блокират пътища днес, но остават в стачна готовност

  • 12 февруари 2024 10:49

  • 144
  • 2
Земеделските производители в Монтанско няма да блокират пътища днес, но остават в стачна готовност
© Bulphoto/ архив

Земеделските производители от област Монтана няма да блокират пътища днес, но остават в стачна готовност, съобщи за БТА председателят на Регионалния съюз на зърнопроизводителите Веселка Василева.

Тя уточни, че тракторите и машините все още са на местата, където в четири поредни работни дни на миналата седмица бяха блокирани шосета – на главен път Е-79 при село Горна Вереница, на изхода от Монтана за Лом, Бойчиновци и Козлодуй и на пътя от град Вълчедръм за село Септемврийци и Козлодуй.

Земеделците от Поликраище: Преговорите се водят на тъмно

Следващите действия ще бъдат предприети в зависимост от развитието на преговорите с правителството. Ако исканията ни за осигуряване на нормални условия за работа в сектора бъдат удовлетворени, няма да има повече стачки и блокади на пътища, обяви Василева. Тя уточни, че в област Монтана протестират не само зърнопроизводителите, но и зеленчукопроизводителите, лозарите, животновъдите, пчеларите и други земеделски производители.  

Последвайте канала на

Десислава Станева
144 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 10:37

2
❤️ Г­о­­р­­е­­щ­­­и­­­ ­м­о­м­и­ч­­­е­­т­а­ ­­­в­и­ ­­­о­­­ч­а­­­к­­в­­а­т ­-­­ X­1­­8­­.­­­F­­­U­­N

2024.02.12 | 12:22

1
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

Добави коментар

Водещи новини