Анка от Столипиново, пребила до смърт осиновеното си дете, върти кючеци в пловдивска болница

  • 19 декември 2023 16:12

  • 1758
  • 2
Анка от Столипиново, пребила до смърт осиновеното си дете, върти кючеци в пловдивска болница
© Plovdiv24
Слушай новината Слушай новината

Подсъдимата Анка Михайлова от Столипиново за смъртта на 2-годишното си дете, очевидно е забравила малката си Севда. Известната в махалата като Айше е заснета да върти кючеци с усмивка в една от пловдивските болници. 

Видеото е качено в любимата платформа на Столипиновци - ТикТок, а профилът е на име@Seniye. На кадрите се вижда страхотното настроение в болничната стая, в която две жени и Айше са постъпили за лечение.

Те се поклащат на ориенталски ритми и далеч не си личи, че на една от тях е с обвинение за умишлено причинено убийство на малолетното си дете.

В профила на дамата, която е публикувала видеото, има и други кадри, на които групата позира в пловдивската болница, предава Trafficnews. От ТикТоците ѝ видно си личи, че тя също е от Пловдив.

Не е ясно защо Айше е постъпила за лечение, след като преди няколко седмици тя се появи в съда във видимо страхотно състояние. По делото стана ясно, че столипиновката  няма да признае пред съда, че е отговорна за смъртта на детето си и делото срещу нея ще протече по общия ред с призоваване на всички свидетели и вещи лица.

То бе насрочено за разглеждане на 10-ти януари 2024 година, но дали Айше ще е приключила с лечението си или това ще ѝ е оправдание да протака делото, ще стане ясно след месец.

Към момента Анка Михайлова е с мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер от 3000 лева. Първоначално жената беше задържана „под стража”, а в последствие освободена. Припомняме, че Анка Михайлова е осиновила малката Севда през 2021 г. след получено одобрение от компетентните служби. Тя отглеждала и се грижела за бебето в апартамента си в Столипиново. Жената започнала да проявява агресия към него, защото не искала да променя установения си начин на живот, а детето ѝ създавало дискомфорт. 

Жената е с повдигнато обвинение за това, че на 23 септември миналата година умишлено е умъртвила малолетната Севда /на 1 година и 9 месеца/, като детето е починало на 16 октомври 2022 г. Според обвинителния акт убийството е извършено спрямо лице, намиращо се в безпомощно състояние и при условията на домашно насилие. Обвинението срещу 42-годишната жена е по най-тежкия член от наказателния кодекс, който предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Към датата на жестокия побой момичето било на 1 г. и 9 месеца. Във фаталния ден майката се ядосала няколко пъти, защото то се движело от стая в стая. Поради тази причина тя многократно го нахапала по тялото и го одрала с нокти, ударила го и с ръка по лицето.

Установено е, че по-късно вечерта майката отново проявила агресия към дъщеря си, като я ударила с ръка в задната част на главата. Детето получило черепно-мозъчна травма, изгубило съзнание и изпаднало в кома. То било откарано в болница, като на 16 октомври 2022 г. е починало.

Последвайте канала на

Novini.bg
1758 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
патриот

2023.12.19 | 20:15

2
кво ги жалите тия изроди,дайте им възможност да се само избият...

2023.12.19 | 17:35

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини