В изключително тежко състояние е 2-годишното дете, което е в кома

  • 27 септември 2022 07:54

  • 2978
  • 1
В изключително тежко състояние е 2-годишното дете, което е в кома
© Pixabay

2-годишно дете е в кома в болница „Св. Георги” в Пловдив. Състоянието му е изключително тежко. Има съмнения, че детето е малтретирано от осиновителят му. 

По данни на лекарите - майката, която го е осиновила преди година е казала, че детето било паднало. Заради тежките наранявания обаче лекарите се усъмнили и подали сигнал до полиция и Прокуратура. Според директора на дирекция „Социално подпомагане”- Пловдив Надя Танева досега не е имало индикации, че може да се стигне до подобна агресия. 

„Детето е осиновено преди година. В рамките на това време жената е посещавана многократно за проверка. Момиченцето е било отглеждано в спокойна и добра среда. Нямало е сигнали в полицията. Шокирани сме от случилото се. Осиновителката е задържана. По думите на лекарите жената е довела сама детето в болницата, като е казала, че момиченцето е паднало от леглото”, каза в ефира на Нова телевизия Надя Танева.

По време на прегледа лекарите са установили, че по тялото на детето има следи от ухапвания.

„Жената твърди, че е причинила синини на детето с цел да го събуди, тъй като след като е паднало е изпаднало в безсъзнание”, допълни Танева.

Малко дете изпадна в кома след жесток побой в Пловдив

Последвайте канала на

Десислава Станева
2978 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
maniqka 1

2022.09.27 | 08:33

1
ако се докаже че тя е извършила трябва да бъде линчувана

Добави коментар

Водещи новини