Георги Георгиев (ГЕРБ): Хората ни интересуват, не обещанията дадени на Бонев

  • 30 ноември 2023 10:01

  • 873
  • 5
©

"Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите няма екипа, за който говореше. Вероятно той е бил подведен, за да се върнат уволнени кадри от  Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска на бял кон в Столична община", заяви Георги Георгиев, общински съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в СОС, предаде репортер на NOVINI.BG.

"Това ли са новите стандарти?", попита той. 

"Градът не е почистен от падналите клони и дървета. Всички обяснения, че ситуацията е овладяна останаха голословни", заяви Георгиев. 

"Апелираме час по - скоро да се създаде добра организация", каза той.

"Колегите, които трябваше да бъдат спасители на София, са спасители в кишата, която за щастие от дъжда се стопи. Останаха обаче клоните. Това не е заяждане от опозицията", заяви Георги Георгиев. 

"Кой ще управлява СОС? Това е важният въпрос сега. Ако премиерата не се отложи, ще трябва да плащаме всички софиянци. Клоните, почистването на София ни интересува, а не обещанията дадени на Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси. Той няма да е първият излъган от ПП", напомни той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
873 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Герберастка дрисня!

2023.11.30 | 11:58

5
Тези крадци от Герб са отвратителни!!

2023.11.30 | 11:51

4
Къде бяхте толкова години? Интересувахте се само от парите. Сега изсъхнайте и се сетихте за хората? вЕрваме ви.

2023.11.30 | 11:33

3
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex

2023.11.30 | 10:34

2
Лъжеш бе пенчо,само борисов ви интересува ооми.ри.
Анонимен

2023.11.30 | 10:18

1
Именно и техните деца едно време влезнаха в Плаза, а сега май са по подготвени, служителите ако се чудите.

Добави коментар

Водещи новини