Васил Терзиев призова СДВР да осигури реда и сигурността в столицата по време на мача България - Унгария

  • 15 ноември 2023 16:34

  • 623
  • 2
Васил Терзиев призова СДВР да осигури реда и сигурността в столицата по време на мача България - Унгария
© Булфото (архив)

Кметът на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите разговаря днес с директора на СДВР - главен комисар Любомир Коларов, за предстоящата футболната среща между отборите на България и Унгария, съобщиха от пресцентъра на Столична община. 

"Като кмет на София и като човек, който обича футбола, бих искал в София да се провеждат футболни срещи, на стадионите да има публика и в същото време да бъдат гарантирани сигурността и реда в нашия град. Протестите са знак, че в последните години футболът в България не се развива на нужното ниво и има нужда от промяна", каза кметът на столицата. 

Столичната дирекция на вътрешните работи ще осигури постове за контрол и регулиране на движението в района около Националния стадион "Васил Левски". Столичният инспекторат, съвместно с организатора на футболната среща, ще извърши проверка за състоянието на обекта и зоната около стадиона преди и след провеждането на спортното събитие.

Борисов посъветва Асен Василев да поправи бюджета, припомни думи на Петков - ако не бъде избран Терзиев, ще падне правителството

Във връзка с провеждането на футболната среща се въвежда и промяна в организацията на движение около Националния стадион:

От 8.00 часа до 22.00 часа на 16 ноември се забраняват престоят и паркирането на паркинга на моста пред Националния стадион „Васил Левски“,  както и на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между бул. „Драган Цанков“ и ул. Ген Гурко“ от страната на Националния стадион, на ул. „Ген Гурко между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и ул. „Любен Каравелов“.

От 13.00 часа на 16.11.2023 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се забранява влизането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ (в участъка между бул. „Драган Цанков“ и пл. „Орлов мост“), по ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Васил Левски“, по бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Пейо К. Яворов”.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
623 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.15 | 20:57

2
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik
ЗЕЛЕНСКи ГОРД ПРЕЗИДЕНТ НА КРИМ И УКРАИНЕ

2023.11.15 | 16:43

1
аз съм с БАЦо ш Кустендилската БАНИА с непълнолетни девици.. А ти КАДЕ си??? ахаххХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ..... СЛАВА УКРАИНЕ

Добави коментар

Водещи новини