Деян Русев е новият началник на Районното управление в Разград

  • 18 август 2023 16:45

  • 440
  • 1
Деян Русев е новият началник на Районното управление в Разград
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Със заповед на министъра на вътрешните работи от днес Деян Петков Русев е временно преназначен на длъжност „Началник I степен на Районно управление в Разград, със специфично наименование „главен инспектор“. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в града Илиана Георгиева. 

Деян Русев постъпва в системата на МВР през 2000 г. като разузнавач в сектора „Икономическа полиция“. От 2010 до 2013 г. работи като разузнавач в Сектор “Борба с организираната престъпност“ (БОП) – Разград. От 1 октомври 2013 до 24 февруари 2015 г. е служител в сектор "Противодействие на организираната престъпност" към ТДНС - Разград при ДАНС. От 2015 г. до момента е разузнавач в ГД“БОП“ – МВР.

Роденият пред 1973 г. Русев е завършил висшето си образование в Русенски университет „Ангел Кънчев“ – магистър, специалност „Стопански мениджмънт“. Семеен е, с две деца, пише БТА.

7 души са задържани в Разград за престъпна схема за получаване на визa за България

Досега началник на Районното управление в Разград бе Станимир Станев, който от началото на август е началник на отдел „Охранителна полиция“ в ОД на МВР - Разград.

Той бе временно преназначен на поста със заповед на министъра на вътрешните работи. Мястото се оваканти в средата на юли, когато дългогодишният началник комисар Божидар Божков навърши пределната за системата възраст. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
440 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.08.18 | 18:25

1
БТК или Ай-Фон ?

Добави коментар

Водещи новини