Какво е нужно, за да се намали войната по пътищата?

  • 12 май 2023 07:56

  • 480
  • 6
Какво е нужно, за да се намали войната по пътищата?
© Кадър БНТ
Слушай новината Слушай новината

"Променихме част от пътната инфраструктура, въведоха се мерки за безопасност, но това не е достатъчно, защото камерите, които имаме не вършат тази функция, която трябва да изпълняват - те само наблюдателни. Затова предлагаме по общинските камери да може да се глобява и за превишена скорост", заяви в "Денят започва" по БНТ Живко Тодоров, кмет на Стара Загора.

По думите му камерите наистина вършат работа.

"Не е необходимо да се увеличава щатът на полицията и да има хора на терен", допълни Живко Тодоров.

Според Настимир Ананиев, депутат от ПГ на ПП-ДБ, по този начин може да се засили местният феодализъм.

"Има странни предложения в Закона - даваме достъп до системите МВР, добавя се към функциите на кметовете, че могат да се грижат за обществения ред. В мотивите не се открива нищо, свързано с тези предложения", каза Настимир Ананиев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
480 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Иван

2023.05.12 | 09:59

6
Тоя специалист по всичко
Онаниев

2023.05.12 | 09:26

5
Онаниев - нужно е за застанеш с д.е.б.е.л.и.я си г.ъ.з на шосето и да осереш всичко. Тогава никой няма да кара кола и катастрофите ще спрат.
Пешо

2023.05.12 | 08:56

4
Ананиев много бърз стана досаден и изтрит. За какво беше дошъл в студиото - да коментира пътна безопасност или да прави политическа пропаганда срещу кмета на Стара Загора, защото е от друга партия. Много гнусно и гадно поведение, на фона на смърт на млади хора на пътя. Затова тая партия на така наречената Промяна, много бързо остаря и ако има още едни избори, те няма да са дори на 3то място.

2023.05.12 | 08:43

3
Ще ти кажа.ШОФЬОРСКА КНИЖКА СЛЕД 21 Г ,ВЪЗРАСТ,3 ГОД,СЪС СТАР ШОФЬОР ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ЗАБРАНА ДА ШОФИРА ВЕЧЕР.

2023.05.12 | 08:33

2
Криптомир разбира от всичко

2023.05.12 | 08:28

1
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

Добави коментар

Водещи новини