Настимир Ананиев: Подготвяме списък с имена, като ни дойде реда, ще предложим програма

  • 28 април 2023 12:15

  • 224
  • 3
Настимир Ананиев: Подготвяме списък с имена, като ни дойде реда, ще предложим програма
© NOVA NEWS

„Мисля, че се разиграва класически сценарий от ГЕРБ – добро и лошо ченге. Няма обща управленска програма, ние с втория мандат ще предложим управленска програма. Каква е тази фиксация върху втория мандат? Борисов ще върне ли мандата? Когато се стигне до нас с втория мандат, ще приемем нужните стъпки”.

Това заяви депутатът от ПП Настимир Ананиев в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Той каза, че коалицията, която представлява, подготвя списък с имена на министри. „Съвсем нормално е да се държим отговорно, ще покажем, че имаме и кабинет. Борисов няма кабинет, даже не го и показва”, каза Ананиев.

Запитан ще обсъдят ли подготвяния от тях списък с имена за министри с ГЕРБ, той обясни, че ще публикуват списъка публично. „Когато дойде нашият ред, ще предложим управленска програма с конкретни лица, които могат да я изпълнят”, заяви Настимир Ананиев.

Даниел Лорер oбяви имената за министри за слухове

Последвайте канала на

Радина Лазарова
224 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ БСПДИРАСТИ

2023.04.28 | 13:58

3
И тоя гнусен и кривоуст кретен, се цани да ни управлява .
сик ,вис и милиардите на сараите

2023.04.28 | 13:30

2
най-после господ да те е чул за правилно и държавническо поведение Ананиев герб няма кабинет няма списък ТЕ ЧАКАТ СПИСЪКА И МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ДА Е ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА на ДПС.АНАНИЕВ просташко е, незряло е липсва на опит е а правите списък с имена на кабинет по ултиматум на ОПГ.Вие със всичкия ли сте в ППДБ да ви реди кабинета герб
Ху Кеърс

2023.04.28 | 12:46

1
Определено в оправлението са само недоразвити и грозни хора и факт, че са се изродили от вмешателствата си. Няма вече и надежда щом визуално не става няма как спасявайте се в други държави тука орките и троловете са на власт

Добави коментар

Водещи новини