Диана Димитрова отговори на критиките на Явор Дачков

  • 07 декември 2022 14:37

  • 8457
  • 7
Диана Димитрова отговори на критиките на Явор Дачков
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Актрисата Диана Димитрова, която сподели публично, че е станала жертва на психически и физически тормоз, отговори на критиките на журналиста Явор Дачков, който се изказа във Фейсбук по повод преживяното от Димитрова насилие. 

Постът на Дачков вече е изтрит, но припомняме какво написа той:

"Акцията на актрисата Диана Димитрова е политическа и няма нищо общо със справедливостта, насилието и прочие. Това стана ясно от несвързаното ѝ интервю по бТВ, което трябваше да бъде нещо като манифест на новопръкналото се движение me too на родна почва. Понеже актрисата е слаба, основните опорни точки в този манифест бяха издекламирани без контекст и несръчно, което издаде и замисъла. На въпроса защо сега, жената си каза в прав текст, че е лице на кампания. Преди години Димитрова не е подала жалба в полицията, нито си е извадила медицинско свидетелство, което би било напълно логично с оглед на справедливостта и съдебните процедури. Този случай се вади сега, защото в него има замесено известно име, за да привлече медийното внимание. И това не е просто буквално подражание на американските ексцесии след Харви Уайнстийн. В последните месеци Европейската комисия и останалите европейски институции отпуснаха огромни средства под претекст за борба с домашното насилие, а всъщност за пропаганда на джендър идеологията. В последните месеци имаше и нова резолюция на ЕП, която с императивен тон подкани всички европейски страни да приемат Истанбулската конвенция. В речта на новоизбрания председател на ПЕС Стефан Льовен, която произнесе в Берлин преди два месеца, приемането на Истанбулската конвенция от всички страни членки на ЕС бе посочено като основен приоритет. Очевидно е, че натискът се засилва, а по интензивните публикации в определени медии се вижда, че и парите са започнали да пристигат. Слабата актриса, която са избрали за лице на този натиск, е пионка в големия план и нейните изпълнения трябва да се гледат единствено в тази светлина. Сълзливите истории в медиите са средство за прокарването на съвсем различни от справедливостта цели. А за да има справедливост в конкретния случай, ще трябва да чуем и другата страна. Както и какво е провокирало това отношение. Това, което съм чул по този казус, е потресаващо и слабата актриса трябва да е доволна, че се е разминала леко (ако ще си говорим с недомлъвки). Новината за мен тук е, че Истанбулската конвенция се завръща с нова сила, по-агресивно и по-лукаво отпреди, защото ще ни приложат всички отвратителни образци на пошлата американска медийна вулгарност, паразитираща върху късосъединителните емоции на публиката, вманиачено занимавана от същите медии само с долницата на човека и разпалваща най-отвратителните инстинкти без грам критичност към поднесените сюжети и никакъв интерес към истината. С две думи - няма мърдане. Боя се, че сме заклещени, но се надявам, че здравият български скепсис този път ще се прояви за добро."

Явор Дачков с унищожителен коментар за Диана Димитрова

Реакцията на актрисата беше мигновена. Ето какво написа тя в своя Фейсбук профил: 

"Ето, това вече е истинско въображение! Впечатлена съм!!!

Какъв Велик колос на мисълта сме имали в България, какъв конспиратор. Казвам имали, защото аз, не знаех за вашата личност.

Малко факти. ''Слабата'' актриса беше единствената българка избрана за главна женска роля, след каст в няколко нормални страни за телевизията History Channel през 2015г. Прилагам линк за да доразвиете въображението си, въпреки, че то май таван няма. 

Но... къде съм тръгнала с моето скромно постижение, след като обиждате номинирания за Оскар - Тео Ушев... Излязох от дори неверифицирания ви профил, защото ми замириса на едни лагери, които избиха, като мухи интелектуалците в България. 

П.С. Я, кажете на хората, че съм рептил и направо да звънкам на Мъск, да си чукнем среща на Белоградчишките скали, че не издържам повече да го чакам! И един съвет, погрижете се за тялото си. Млад мъж сте, а тепърва идват празници..."

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
8457 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Чичо Доктор

2022.12.10 | 00:54

7
Дианче,имам лечение за теб-в гъза в устата и гълташ накрая и ми го осмукваш до последната капка и ще си доволно ощастливена на 100%!
Мира Ганчева

2022.12.07 | 23:20

6
Мила Дидке, и ти да не останеш по-назад, реши като колежките от Холивуд да накажеш звездата (колега по-талантлив и известен от теб), за това, че се е поддал на чара ти, но бързо се е осъзнал и ти е бил шута - първо в преносен смисъл, а след това и буквално. “Дошла ми няква от Добич” казваше е една приятелка. Трябваше баба ти като те праща на София, да ти обясни, че с провинциалистките, надъхани да станат звезди, така се отнасят мъжете и в София и в Холивуд. После се прибират при жените си и забравят за тях. Целта оправдава средствата, така е, но след като спиш с известни мъже, за да станеш известна, ще носиш и последствията от това. Да си беше мълчала, да не се излагаш. Такива като теб се опитаха да съсипят кариерата на звезди като Кевин Спейси. Няма как да стане - талантът е над всичко, а надъханите провинциалистки, да си плащат цената за желанието да се отъркат в звезда.
!!!

2022.12.07 | 15:01

1
Блестящ отговор и звучен шамар по мазната, много противна и много мръсна мутра на мерзавеца Дачков! На тази жрица не само от политическото "Околовръстно", на този изнудвач,и тарикат, лъжец и измамник, който дължеше пари на половин София, между другото и 5 000 лева на герберастката ПИКлива подлога, дето му викат Недю, нищо, че сега Недю го хвали и превъзнася! На политическата магистрална проститутка, която от "създетел" на ДСБ, премина на позитанския бряг, ама нещо не му платиха достатъчно, та накрая припълзя и до сараите и послушно започна да подмива с ибрика задника на Проклятието на Блъгария" - проклятието, което ако онзи дръндарски циганин беше изтървал на черджето, съдбата на България днес щеше да е друга и много по-добра! Адмирации за голямата артистка Диана, за много бройните й ангажименти и успехи и - позор, проклятие и вечен позор за слузестия Дачков червей! Ей, Дачковия, много чевръсто пълзиш напоследък, ама ще те смачкат бе, нищожество, ще те смачкат и ще се разложиш на паважа! Вън сарайската Кръсена слугиня от Народния театър, вън слугиньо банкянско-сарайска, вън!
Рени

2022.12.07 | 18:01

5
До!!! Браво, брилянтно написано за долнопробния и гнусен пед..Ал....
Рени

2022.12.07 | 17:56

4
Не е прикрит гей, а съвсем отявлен, долно..пробен
PaulaFox

2022.12.07 | 17:28

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Дачката

2022.12.07 | 17:12

2
Подозирам, че този е прикрит гей.

Добави коментар

Водещи новини