Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова

  • 02 декември 2022 12:02

  • 167334
  • 57
Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Публикацията отпреди няколко дни на Диана Димитрова, от която стана ясно, че тя е станала жертва на физически тормоз, шокира всички. Моментално отприщи и серия от коментари и версии за случилото се.

След като преди няколко дни се спекулираше с името на актьора Емил Марков, с когото актрисата си е партнирала в сериала "Откраднат живот", ето, че и още един неин екранен партньор е под прицел - Юлиан Вергов.

Според тиражирана информация, потвърдена от актьори, продуценти и оператори, които са в течение на драмата, именно Вергов е човекът, причинил този ужас на колежката си. "Оказва се, че този случай е доста известен в гилдията и почти няма човек, който да не е наясно с него. Всички хора, с които разговаряхме по темата обаче, правят изричната уговорка, че сюжетът е малко по-особен и ще е леко прибързано към името на Юлиан Вергов да бъде автоматично прикачен етикета "бияч на беззащитни жени", пише "Уикенд".

От изданието уточняват, че са правили неколкократни опити да се свържат с Диана Димитрова за коментар, но не са я открили, а телефонът на Вергов е бил изключен. Твърдят още, че той вече даже си е наел адвокат и в най-скоро време ще даде обяснения за жестокия побой, който е нанесъл на колежката си.

Актриса от "Откраднат живот" била насилвана за роля

Припомняме, че Диана Димитрова влезе в образа на д-р Зорница Огнянова в "Откраднат живот" и бързо се превърна в любимка на зрителите. Нейната героиня се влюби в доц. Банков (Юлиан Вергов). Все още не става ясна причината за побоя, за който актрисата твърди, че е стискала зъби цели пет години, преди да се реши да покаже снимки на насиненото си лице и ръка. Тя ги е пазила на стария си лаптоп, след като била брутално пребита на снимачната площадка от човек, с когото работела. Това станало пред свидетели – десетки колеги, които обаче, тогава не я защитили.

Както е видно, последиците наистина са шокиращи, а звездата споделя, че е търпяла грозното отношение към себе си в името на своята кариера, която тепърва прохождала. Затова и не е разкривала името на насилника си. Дали и за това не е дошло времето обаче, много скоро ще стане ясно. Жестокият побой над Диана Димитрова се случва през пролетта на 2017 г., на снимачната площадка на "Откраднат живот", продуциран и излъчен по Нова телевизия, твърди още "Уикенд". И както често се случва, любовта от екрана се пренася и в живота.

Настояват Диана Димитрова да каже името на насилника, за да спаси други жени

По време на снимките на сериала, между Диана Димитрова и мачото прехвърчат флуиди. Двамата започват страстна връзка и зад кадър – нещо, което не е тайна за целия екип. Отношенията им са на приливи и отливи – личи си, че са подвластни на бурни емоции и ту са много влюбени, ту са скарани и си разменят язвителни реплики. Според някои живеят известно време заедно – нещо, което не се потвърждава от други източници.

Докато за Вергов това е просто поредната мимолетна авантюра, Диана Димитрова хлътва по него. Така че когато Юлиан решава, че трябва да прекратят отношенията си, нашумялата красавица не е съгласна. Тя не може да се примири, че е отхвърлена и започва да се държи предизвикателно, подхвърляйки му неприлични намеци и директни обиди пред целия екип, пише изданието.

"Юли, ти май вече нямаш интерес към жени. То за теб отдавна се говори, че си минал на другия бряг. Май ще излезе вярно”, казва му веднъж Диана Димитрова, и то пред 20 души от екипа. Вергов реагира остро, но все пак запазва самообладание. Подобни язвителни бележки, обаче, стават ежедневие и вгорчават атмосферата в продукцията.

"Диана се фиксира в него. Очевидно беше хлътнала и си мислеше, че ще създаде семейство с Юлиан. По това време той правеше опити да се събере със съпругата си, с която бе разделен. Диана, обаче, се ядоса и се свърза с нея. Разказа ѝ за авантюрата си с него и я помоли да ги остави да се насладят на отношенията си. След този случай Вергов беше бесен и дори искаше да преустанови работата си в „Откраднат живот”, за да не я вижда", разказва пред седмичникът човек от екипа.

Междувременно, докато е имал връзка с колежката си, Юлиан я запознава с 15-годишната си тогава дъщеря Алина. Диана Димитрова пробва нова тактика – да накара таткото да се върне при нея чрез детето. Започва да търси контакт с момичето и да я манипулира. Казва ѝ, че иска да се грижи за нея и тя трябва да положи усилия да убеди баща си, че тя е любовта на живота му. Подарява на девойката свои дрехи и бижута.

Дори актрисата Диана Димитрова да не даде сведения, прокуратурата продължава с разследването
Бесен от факта, че въвлича дъщеря му, Юлиан Вергов решава да говори с колежката си. Крещи ѝ  да не доближава Алина, защото ще я даде под съд. Категорично ѝ забранява да търси момичето по какъвто и да е повод, както и да прави опити да говори с жена му. "Ще издам ограничителна заповед, това е тормоз над мен и семейството ми", отсича Вергов. 

Именно заради тийнейджърката всъщност се стига и до побоя над Диана Димитрова, който се разиграва пред куп свидетели – почти целия екип на "Откраднат живот". В кулминацията на поредния скандал, твърдят свидетели, Вергов внезапно започва да крещи: "Какво каза? Ти си луда, бе, боклук такъв! Не смей да доближаваш детето ми! Ще те убия! Ще те размажа" и връхлита върху Димитрова, нанасяйки ѝ жестоки удари с юмруци. На момента хора от екипа скачат в опит да го озаптят, но Юлиан е като побеснял, целият зачервен от гняв и не спира да я налага. Според очевидците на свадата, тя също не му е останала длъжна, и го е ударила няколко пъти, като даже го одрасква с ноктите си по лицето така, че бузата му е разкървавена.

След като успяват да ги разтърват, Юлиан Вергов разказва пред колегите си, че Диана му е прошепнала: "С теб не се получи, но не заставай между мен и Али. Ако поискам, ще я имам и нея!", правейки вероятно някакви сексуални внушения. Именно това изкарва от равновесие актьора и става причина да ѝ посегне. Всички са втрещени от побоя на снимачната площадка, но никой не заема страната на Диана Димитрова, защото очевидно смятат, че агресията е провокирана. Целият екип на сериала е на мнение, че тя не е спирала да дразни колегата си, да го преследва и да го подлага на емоционален шантаж. Не е ясно и защо актрисата не си вади медицинско свидетелство.

"Наложи се продуцентът Евтим Милошев да говори с нея. Той категорично зае страната на Юлиан Вергов, както и по-голямата част от хората от екипа", цитира източникът си "Уикенд".

В крайна сметка, ако вината на Юлиан Вергов се докаже, го грози сериозно наказание. Той рискува и до две години затвор. Към момента се знае само, че прокуратурата е започнала разследване, след като се е самосезирала заради шумния обществен отзвук. Диана Димитрова ще бъде разпитана и ако посочи името на насилника си, и той се окаже Вергов, показания ще бъдат снети и от него.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
167334 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар

2022.12.05 | 16:06

57
Тая убавица малко е маризена!

2022.12.04 | 21:30

56
Искам да преспя с нея.

2022.12.03 | 05:08

42
Те май всички са я е*али и били ?

2022.12.04 | 15:40

55
Хаха,садо мазо
Ми

2022.12.04 | 09:51

54
Е за това в перник бият с винкел

2022.12.04 | 07:38

53
Значи му е упражнявала психически тормоз? Ами защо се оплаква това също е насилие.
Хан Крум

2022.12.02 | 17:22

39
Не знам какви са им били отношенията но да пребиеш беззащитен човек каквато е една жена, която чисто физически няма възможност да ти отвърне по същия начин говори за извратено съзнание. Ако те хапе със думи или те иронизира и ако не и отговориш по същия начин а я пребиеш това означава, че падаш под нейното ниво. Във всички случаи този човек трябва да си понесе последствията за побоя. В цивилизования свят такива изверги приключват най малкото със кариератат си.

2022.12.03 | 18:50

52
Хане,а ти защо си рязал ръце?

2022.12.03 | 18:49

51
Абе,тая да не е склонявала и вашите жени за лесбо нещо си там,че сте и набрали толкова,или просто ви е яд,че в момента до вас няма жена,която да пребиете?!?
Грубер

2022.12.03 | 11:32

49
И двете страни сте прави. Просто НЕ се прави пред всички на публично място, а човек с пари си плаща и докато я бият е на дискотека пред хиляда човека.
Владо

2022.12.03 | 09:31

46
Ами ако ти прошепне, че ще и се получи с дъщеря ти,как точно ще реагираш?!!
Аз бях

2022.12.03 | 06:59

44
Ако е така ,както е написано малко я е скълцал

2022.12.03 | 05:11

43
Ти не знаеш ли? Искала е да склони дъщеря му да направят лесбо-двойка. Как няма да я пребие? И да я беше убил щеше да й е малко.

2022.12.03 | 18:46

50
Това само в главта на един много примитивен български селтак може дае причина,която го оправдава,че я е пребил...Като е тормозила него и дъщеря му,си има институции,до които се подава жалба...Аз тука виждам освен побой,и заплаха с убийство...И много по-велики актьори си го получиха,след като си мислиха,че са толкова велики,че да могат да правят такива неща без да си го получат...България не е САЩ,но е крайно време да се почне от някъде!
Мирослав Блажев-Атила

2022.12.03 | 10:31

47
Споко, Юлиянчо ще отърве въжето, давностния срок е изтекъл, така, че бития бит, евания еван...КАЗАХ !!!
ГРАД КОЗЛОДУЙ

2022.12.03 | 10:34

48
Верно е бате Атила, боя и еването връщане нямат.
Решетников

2022.12.03 | 09:15

45
Ако е вярно ? Много малко я е бил ! Миндил е тази пишман артиска

2022.12.02 | 20:35

41
Тази е лудичка, но това не я оправдава. Малко и е бил боят

Добави коментар

Водещи новини