Къде няма да има вода в столицата

  • 06 декември 2022 07:08

  • 1163
  • 0
Къде няма да има вода в столицата
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в село Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: ул. "Горски път“, ул. "Стефан Стамболов“, ул. "Роза“, ул. "Витошко лале“, ул. "Цветна градина“, ул. "Тинтява“, ул. "Кооперативен труд“, ул. "Еделвайс“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Никола Крушкин- Чолака №31.

Къде няма да има вода в София

Във връзка с монтаж на водомер на бул. "Янко Сакъзов“, кв. "Център“ Оборище се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Янко Сакъзов“ от бул. "Васил Левски“ до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Янко Сакъзов“ на кръстовището с ул. "Панайот Волов“.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на ул."Фредерик Жолио Кюри“, ж.к. "Изгрев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на: ул. "Фредерик Жолио Кюри“, бл. 3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Фредерик Жолио Кюри“ пред бл. 3.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1163 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини