Омуртаг стои без вода поради две причини

  • 29 ноември 2022 13:33

  • 687
  • 1
Омуртаг стои без вода поради две причини
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Експерти от регионалното министерство ще отидат в Омуртаг този четвъртък, за да огледат довеждащия водопровод и да потърсят решение на продължаващото безводие в града.

Това стана ясно след спешна среща на министър Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по с всички заинтересовани институции, предаде БНТ.

Министър Шишков разкри какво трябва да се случи, за да има вода за Омуртаг

Министърът коментира, че проблемите в Омуртаг са толкова много, че решението им няма да стане само с една среща. Заяви, че в държавния ВиК холдинг има достатъчно пари, за да се реши проблемът, но досега ВиК-Търговище не е кандидатствала за финансиране. Затова Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по е поканил различни институции и неправителствени организации да търсят решение заедно.

По думите на Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по основните проблеми в Омуртаг са два - няма достатъчно водоизточници и ВиК мрежата е изключително остаряла.

Последвайте канала на

Десислава Станева
687 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.29 | 15:21

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини