Каква е вероятността Илон Мъск да дойде у нас?

  • 24 ноември 2022 09:29

  • 3340
  • 1
Каква е вероятността Илон Мъск да дойде у нас?
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Страдаме от усещането, че не сме забелязани и възможността да бъде акцентирано върху нещо, се отразява добре. Основният проблем е, че не се рекламиране в достатъчна степен. Умението да бъде фокусирано вниманието върху нашите забележителности може да допринесе за бъдещо развитие. Независимо дали ще дойде или не Мъск, може усещането за забелязването да доведе до развитие. Това каза за "Твоят ден" Маргарита Бакрачева, психолог.

Според нея ако все пак дойде, Мъск ще бъде посрещнат нормално. А всяко едно авторитетно потвърждаване носи до по-силна реакция на новината. 

Илон Мъск не идва, ами направо купува Белоградчик и мести централата на Twitter и Tesla в Балкана

Според Цветелина Цветкова, автор на книгата "Лейди Гергана", е хубаво, че се говори за Северозапада, на който трябва да се помогне. Този край е богатство, а се държи беден умишлено. Не знам защо е цялата тази история около идването на Мъск. Видял е нещо красиво, харесало му е. Може пък наистина да дойде. Но не виждам как ще стигне по пътищата ни. Единствената причина да се раздуе темата е, че ни се иска да дойде, може би от комплекси или от скука. За мен много по-яки са холивудските звезди, които идват у нас", смята тя. 

Според нея героинята ѝ Лейди Гергана не би обърнала внимание на Мъск. 

Местните хора от Белоградчик са сигурни, че милиардерът ще посети страната ни. Боян Минков, председател на общинския съвет, е отправил официална покана да ни посети. "В Стакевци е родната къща на Виден Табаков, който има огромен принос за космическото дело в световен мащаб", посочи той.

За екскурзовода Милена Цветанова е трудно без устойчива политика да се популяризира региона, но потокът от туристи не намалява. А сред местните развлечения са разходка с балон и каране на АТВ.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3340 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Hare Krishna

2022.11.24 | 11:33

1
Никой не го иска

Добави коментар

Водещи новини