Турският посланик е извикан в МВнР заради трагичния инцидент на границата

  • 08 ноември 2022 11:23

  • 811
  • 2
Турският посланик е извикан в МВнР заради трагичния инцидент на границата
©

Турският посланик Айлин Секиз Кьок е извикана на среща в Министерството на външните работи, посветена на трагичния инцидент от снощи на българо-турската граница. С нея малко след 12 часа ще разговаря зам.-министъра на външните работи Константин Коджабашев.

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1582

Това съобщи външният министър Николай МилковНиколай МилковНиколай Милков е роден на 10 декември 1957 г. в София.   Завършил е Френската гимназия в София, след среща с външния министър на Северна Македония Буяр Османи.

Радев за убийството край Елхово: Безпрецедентен случай! МВнР да привика посланика на Турция

"В момента се полагат усилия за точно изясняване на това какво се е случило. Междувременно обаче заместник-министър Константин Коджабашев, зам.-министър на външните работи, е поканил за среща посланика на Република Турция в София, по време на която ние ще потърсим съдействието на турската страна по случая, ще изразим безпокойство от това, което се случва от двете страни на границата, и ако трябва ще предложим съдействие за общи действия по изясняване на случилото се", каза министър Милков, предаде БНР.

Последвайте канала на

Десислава Станева
811 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.08 | 20:04

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
пеДерашко Дамаджаната

2022.11.08 | 16:16

1
Докато изразявате "безпокойство" си отиде един млад живот на българско момче. Трябва бетонна ограда със картечни кули, стрелба по всеки орк, който се мерне, минно поле и обучени питбули.

Добави коментар

Водещи новини